Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Köszönöm az ajánlatodat!
Én elsősorban Magyar okmányos gyári állapotú gépet keresek,de a te géped se rossz! Még idővel visszatérhetünk rá,ha meglesz. Üdv.
érdekes nem vagy megemlitve mint főmegmentő-segitő vagy ilyesmi lehet a fü játszott be?!
Amikor én gondoskodtam a benyáról nem is volt gond
Szeeeenyáááák!
jaja huzzuk neki mig ki nem fogy a benzin?!
Azé lehet azt is űzni
http://youtu.be/rE75c_mqfOM
Van egy pár versenyrobogóm eladó!
ott leszünk a szokásos módon
átlagtartó veteránverseny
Izé, Okt, 23.-án kukucskán a szokásos módon motorozunk két órát.
Helo Tud valaki müszaki kiírást a slovák versenyről, vagy elérhetőséget Szűr Bélához?
Helo
nekem van 1 eladó német papíros rd200 de félig kész verseny motor
120 000 ft az ára
Üdv mindenkinek!Felújításra vár egy 1981-es rd 80.Mint utólag kiderült a szívócsonk nem az eredeti,egy kókányolt car.Esetleg van valakinek eladó? Karbi is érdekelne.Vagy ha nincs tudna-e valaki tanácsot adni melyik motoré kompatibilis rá?Azt tudom hogy a léghűtéses dt blokkja ugyan az,de mondjuk a vízhűtésesé nem lenne jó ?Válaszotokat előre is köszönöm.Ákos.
Közbe meg jó hogy nem lettünk utolsók
Nincs..még pár perc volt csak. Betelt mert a kanyarvadász Mogyipetixet videjóztam az időmérőn....utánna meg jött, hogy nézzük meg az időket mert egymást dicsérgettük, hogy genya,nagyon pengék voltunk meg minden
a videobol nincs több?
Ritka motor ez bizony
nincs több
Hi. Nem a Te mocid van a havernál. Érdemes keresni tovább
Üdv. Köszönöm a segítségedet! Megnéztem a volt motorodat szép moci! Találtam egy régi képet,2001-ben az UAJ 823 rendszámmal futott a gépem. Érdekelne egy ilyen normális állapotban elfogadható áron.
Hi. Nekem ezüstben volt. Mai napig is gyári fénye van. Haverom vett hozzá egy tarcsi blokkot. Kék tankja volt. Megnézi a motorszámot neked.Akkori motoromat az adatlapomon a képek között láthatod
Hello Rd szakik!
Szeretnék hozzátok fordulni egy kérdéssel!

Csinált a yamaha 80cm3 rd ypvs-t?
A válaszokat előre is köszönöm!