Én előre megmondtam hogy a mosógépszimmeringes biztos kém!
Takarításnál megtaláltam hogy mit öntött a colába, ott volt a széke mellett a butykos oszt ránkveri a balhét! Legközelebb csak fajtiszta levegősöket veszünk be a csapatba.
Azért lássuk be, hogy a bandából három hős férfi volt igazán sportember este aki ellenált a nemzetgazdaságot is bedöntő pálinka menyiség elfogysztásának esetében Dimma ( életveszélyes kiszáradás gyanú ), Bregyó ( a sztoriktól szájizomláz ) Én ( annyi colát megittam, hogy még a otthon is kattogtam a koffeintől )olyan pálesz szagom volt, pedig nem is ittam, hogy csak reménykedtem, hogy nem állít meg egy rendőr hazafelé A többi vén buzeráns elgyengült egy kis pálinka látványától is és meginogtak Old Szabó, Mami, Lojzi, Főgec, Halmi, Molnár Zoli. Zűlött alakok
Bedugult a fórum? Ha már benéztem,megkérdezem nem érdekel-e valakit egy 125-ös kéthengeres RD váz ? Papir nincs mert versenymotor lett volna,de nem lett. Üdv.Lacibá
Na az építés része mindenképp így van. Lett egy pár ősz hajszálam a végére Bár találhattam volna jobb állapotút is miután a Dimma projekt bebukott, de nem volt más a piacon csak ez. ypvs több van alapból is.
majd ha megjön a kar utána szedetem szét és meglátjuk akarunk egy tartalék blokkot csinálni amit csak be kell rakni ha valami vész van csak nem bizok az én olmos tarcsi főtengelyemben ugyhogy próbálok még gyüjtögetni
mindegyik drága csak a levegőst mire felépited sokkal több meló mint az ypvs-t csak összerakod szinte és már mehet is.bár lehet neke m azért ilyen nyügös mert mindig egy kopasz vázból kell motrot épiteni nem egy komplettet átalakitani na ez nem mindegy szerintem
Takarításnál megtaláltam hogy mit öntött a colába, ott volt a széke mellett a butykos oszt ránkveri a balhét! Legközelebb csak fajtiszta levegősöket veszünk be a csapatba.
nekik esetleg van még.
Főgecó csak a karburálást vállalta.
Ha érdekel valakit !
toth.marci1@gmail.com
valaki motorszám alapján meg tudja mondani,hogy hány lóerős változat? 31K006295
Érdeklődnék az RD350 felől,aGPW@freemail.hu cimre küldj telefonszámot,ha megvan a motor.
Köszönöm
Grünwald Péter