Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek egy yamaha rd 350 ypvs-hez való csutka kormányt kiflikkel együtt, de ha valakinek van komplett 350 ypvs eleje eladó (kormány,kifli,műszerfal,teleszkóp,kerék fékekkel együtt esetleg idomok is) akkor örömmel megvásárolnám!

email:rgrunwald@freemail.hu
Sziasztok! Ilyen fejidomot keresek lámpástól és tartóstól és "eke" idomot is keresek :) Akinek van és megválna tőle szóljon!
Köszi Gyuri ! Akkor gyűjtöm a pénzt és lehet,hogy jövőre aktuális lesz a dolog.Majd még megbeszéljük.
szia laci
kicsit késö szóltál kevés már az idö rá
Szia Gyuri! Nincs véletlen bérelhető és ütőképes RD 250-es Yamahád.Lehet,hogy azzal még az utolsó versenyen lehetne valamit elérni.Ha nincs akkor marad a P20 !
A 15 az a benzin szint, a 25 az úszó szint.
Csak gondold át melyik lehet, persze hogy a 25.
Szia. Akkor segíts neki.
egyik se!
na most melyik? 15 vagy 25?
Hi.Nincs nekem.
Szia. Ezt innen mentettem le, nekem bevált. Bocs hogy bele vau.
Még annyi kérdésem lenne,hogy gyári karbihoz az ypvs-nél az úszószint hány mm? erre a fajta mérésre gondolok. előre is köszönöm!
Istenem! És még énekelni is akart! Szerencsére lerángatták onnan! :) :)A széria 250 győsztese: Molnár László Asszonta húzta nekie :) jaaa!Bocs ! Ez az enyém
helo
1 rd250lc vagy rd350 lc hátsó lánckerék érdekelne( komplett )

köszi
Újra élednek a Yamahák Clasic 1-ben.
köszönöm a választ.
a ffuvoka alap 140 az elögyujtást az ypvs huzza az alap az lc-nél2mm
Üdv Gyuribá! lenne két kérdésem 350ypvs-ről. mekkora a gyári fűfúvóka mert valószínű az enyémben kisebb lesz. a másik,hogy ypvs-en lehet állítani előgyújtást vagy azon nem lehet tekerni mint az lc-n? ha lehet,akkor mennyi mm legyen? mármint a dugattyú felső holtponttól.
Itt az idő lassulni kedves Ottó Már nem olyan fiatalosan pattansz fel az aszfaltról