Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden helyrehozható, van tartalékblokk több is csak be kell tenni a vázba. nem haldoklom rosszul léptem és eltört az egyik lábfej csontom,de akkor is gipsz. Ezután nehezebb lesz de talán lessz segitség, csö meg lessz másik van a polcon csak rá kell tenni.
az nem gyenge
Eltört a dugó, és reszelék rendet csinált elég szépen belül..
Ismét főci újítás, meg kell egy új cső az esés miatt, ráadásul Dimma lerobbant kicsit, tehát feltehetően Er ingre nem tud motort építeni.
zoli!lehet tudni mi lett ténylegesen a halmy matyi motorjával?
Zoli! Lehet,hogy a fárasztó meleg idő miatt van. A szőlőbeli kutyám is úgy eltunyult,hogy fekve eszi a vacsorát !
Háát, ha nem is kárcóóni, de füt nyírni..
Palancsolj dlágám: tegnap arra jártam, beugrottam, lefényképeztem. Balatonfőkajár így áll most, jövőre már karcóni kéne itten vagy mi-e?
Hivatalosan is saját halottamnak nyilvánítom a fórumot..

Legalább Főgecó úr írna valamit, hogy fosjappán fűkasza, vagy valami...
Üdv Urak!

2 db dongó motor 1 áráért érdekel valakit? Van hozzá több pótalkatrész, gyári új "acél" dugattyúk is.
Szasz

Van a fácsén nyanyikupa csoport, ott fentvannak a hivatalos cuccok
Hello! olyan kis "biszbaszt" keresek ami összeköti a két póvertszelepet. Ja meg póver motort is :)
Sziasztok abban szeretném a segítségetek kérni,hogy a MAMI kupán belül az X kategoriákban mik a műszaki feltételek vagyis minek kell megfelelnie a motornak előre is köszönöm.
Lassacskán készülő racsing motoromhoz keresek motyókat. Adatlapon e-mail-teló.
Szabó Péter 06302871436.
Akkor megvenném. Elérhetőséget kaphatnék?
Pár kép a forumozókról
40-es tolattyú.
Bocs a késői válaszért. Ha még aktuális a tolattyú száma érdekelne.
jó képek dani!köszi!
Sziasztok!
Tettem fel néhány képet ide!
Csekkoljátok!
https://picasaweb.google.com/1...
Nekem nem azzal van bajom,hogy megbüntetnek ha korán indulok!Azzal viszont igen,hogy kettős mérce van!