Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi én egy hete feltettem a kérdést a fórumon hogy ki jön a yamahások közül. Aki azt mondta hogy nem megy az elment, aki nem nyilatkozott az is elment, de miért nem válaszolt a kérdésre konkrétan.Miután úgy láttuk hogy nem lesz ki a mezőny én biztosra írtam hogy nem megyünk. Lehet hogy ettől kaptak kedvet. De nem mi voltunk a bizonytalanok!
A legkeményebbek!
(Holnap megyek én is! Nézni...)
Sőt, ha utánaszámolsz, AA Rijeka kb. fele ennyi.
Classcosok már húzzák!
http://www.chronomoto.hu/image...
hát, ez is igaz . sokat vártak.
szóljatok rám ha kiértek pestről.
Na most akkor mi lesz?
Eddig nem sok ember van aki elmegy!
Még nálunk is rezeg a léc!
Pedig nekünk CSAK 160 km!
a hozászolásomat nem nektek írtam.
Helyesbítek az eső nem zavar!
Sajnálom minket azok a válaszok zavarnak hogy ha esik nem megyünk ha nem esik megyünk. Semmi sem biztos, minket nem az eső zavar. Nem csekély az utazási költség, a nevezési díj sem. Ennyiből elmehetünk az Alpok Adriára is, Riekába.
Színház jegyet is időben veszed meg .x-ben indulhatna
gyere aztán tépd le a gázt,ne hezitálódjá.tied a mezőny leggyorsabb mottra vazzze !
csak nem esik egész nap.
Kuksi, rajtad kívűl nincs bizonytalan dolog. :(
Ez az ő hibájuk én el tudtam volna intézni. a Személyesen kellett volna bevinni a MAMS- ba. Tegnap is adtam le egyet, már holnap indulhat a versenyző.
classic 3 -ban indulni szándékozó Jászberényi Ferinek és a Bélának nem vették át a liszensz igénylőjét, mondván, hogy elkéstek ....csak a következő racén indulhatnak Nem értem miért nem lehet kiadni egy idegleneset ...mert olyan sokan vagyunk,hogy egy-két versenyzőt csak úgy nem engednek indulni?...valószínű, hogy szombat hajnalban döntök én is, hogy vissza az ágyba, vagy utazás..
Sajnos sok a bizonytalan dolog a csapat úgy döntött hogy pócsot kihagyjuk. Jó versenyzést nektek a következőn találkozunk.
Danikám 5l száraz fehéret légyszi hozzál az izgalmakra és esőűzőnek!
Akkó majd kört kapsz,oszt annyi Tavaly még emelt fővel, bajnokként vissza vonulhattál volna...most már késő bánat Jön a karika
piripócs egy kicsit arrébb van.lehet eltérő időjárás,bár kétségtelen,hogy szar időt mondanak de bízhatunk abban,hogy egy nappal előre sem tudnak biztosat mondani.
egy biztos,az a pálya vizesen ua. mint ering .
Nincs itt semmi melegség ne értse félre az úr ,az urológusok szerint is hideg front lészen szombaton, hogy lehűtse a kedélyeket Ha szombat morgen nix eső megyek utánnatok, nehogy már csak ti csináljátok
hámitlátok?!
ha jól értem,arra célzol,hogy hétvégére melegfrontot jósolnak az urológusok?
szániláv
Ma szólt az Almási úr, hogy elvinnének a Mosival. Hát...a fene sem mer eggyütt aludni két szőrős classic hármassal Másnap senki sem hinné el, hogy csak azért kaptam kört tőlük a boltbajárós 2.0-val mert gyorsak De azért még meggondolom
Há mé? Bírom én a kemény életet. Univerzális vagyok! + rendszeresen ellenőrizném a hűtődben a sör szintet ha kifogyóban van kérek még
ja hallottam hogy lesz alpok adria majd kérünk élménybeszámolót!biztos ami biztos azért a gumilyuk-bedugó lemezcsavart itthon ne hagyd!nehogy azon muljon! ha lesz esetleg olyan 90/90-18-as avonod mint amit örkényben vettem gondolj már rám!a kis 125-ös hondámról a mostani kmk-n teljesen lekopott a gumi ez a méret pont jó hátsónak,a kis rs yamahán jól szuperált!na sok szerencsét a versenyre