Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Karcsi én szeretném a legjobban ha minden kategóriában meglenne az induló létszám. Úgyhogy nem értem a hangulatkeltés című megjegyzésedet. Én 4-5 versenyzőt fogok vinni a classicba és még nem biztos hogy c1 vagy 2be, MAMI ba vagy Bajnokiba nevezünk melyik lesz értékelhető ahol meglessz a létszám. Vagy te tudsz egy tuti rajtlistát mutatni? Szerintem a Mami kupát kellett volna Bajnokivá is tenni. Egyébként ránk számíthatsz!
Köszönöm szépen.
ha ezt a japo hallaná!
szerintem mindenki ugy volt vele hogy a másik majd beirja.én ugy látom hogy kilencven százalékban mindenki a költséghatékony koyo csapágyat veszi meg igaz nincs benne stift de egy csöpp csapágyragasztó megoldja a dolgot,szóval három db koyo 6305c3 meg 1db 6305nrc3 nutos csapágy megy a vizes főtengelyre,ez bevált és viszonylag olcsó megoldás,bármelyik csaágyboltban meg tudod venni vagy rendelni,3-4ezer forint egy darab,és jól birják.na cső
Senkinek nincs kedve válaszolni.Hát ez igen.No akkor cső,mindenkinek
nem aggódom,ha elirás akkor biztos van valami módja,végülis mindegy milyen számmal megyek/majdnem/,ha meg valaki átvette akkor azért az elintézés módja nem tetszene tulzottan,bár a mamis társaságból nem hiszem hogy valaki ilyet huzna
ne agódj. nekem a liszenszen 87 van. 7 elmegyek. mams-nál 7 -el szerepelek az összesítettben is.
lehet hogy nyerő szám de azért ugy igazán nem örülök a licenckérelmet időben elküldtem a tizenhármas ezer éve az enyém akkor ez most hogy van? az áprilisi listán még ugy szerepelek mint tizenhármas a dekorjaim is mind igy készültek,de most már kiváncsi vagyok ki akciózott vagy hogy is van ez
Dió BÁCSI örüjjé mert az nyerő szám !
21-es a szád?
Karcsi!megjött a licencem,de 21-es lett a rajtszámom.ez az ob miatt van vagy valakinek kellett a tizenhármas?mondjuk nincs nagy jelentősége csak érdeklődöm/ahogy mennek a dolgok igenmindegy lesz hányas a szám/
Szabadon lehetett nevezni, indulni mindenkinek c3 dobogó simán össze jött volna...Mosinak még fejlődeni kell az élvonalhoz a 16 körével annál csak jobb lett volna
Főgeczó úr verőfényes napsütésben csinált magának -unaloműzésből felteszem- kuplungkar szerelő programot.
Szomb egész nap, és vas kora délutánig tök jó idő volt.
Amikor a simsonosok hatan megpihentek ugyanabban a kanyarban, meg sem lehetett állítani a menetet oly hrtelen szakad le a dézsából öntés.
AMikor a faszik bementek a kanyarba még csak csöpögött, kifelé meg már ömlött. Feküdt is mindegyik hibátlanul:)

Az volt alegviccesebb, hogy Fera, az egyetlen aki slickel ment, na ő nem esett el, de csak azrt mert éppen egyenesben volt D:)
Közöd?
kedves károly
azé nem természetes hogy a fele simsonos a földön hempereg ha neveztem volna rigával és végigmegyünk c2 vagy c3 ba lehettem volna 3.
minthogyha teis fetrengtél volna? az mellet hogy 2hengeressel indultál az elején
Gratulálok...
Az eleve tudható időjárás ELLENÉRE lebonyolítható, értékelhető volt minden más kategória.
eleve tudható volt az idöjárás ami be is jött azon a pályán vizesen menni lehetetlen, ráadásul nem kis költség .
Miért is osztja meg az indulókat a Kupa meg a Bajnoki?
Megint megy a hangulatkeltés!
Gyertek el minél többen, és akkor nincs értelme a szájtépésnek a távolságokról meg egyéb kifogásokról.
Tavaly 20-an indultak Máriapócson 4 kategóriában. Mind értékelhető volt.
Akik idén eljöttek, azoknak óriási respect, mert nem kerestek kifogásokat, hanem egymásért összefogva, akár erőn felül is megjelentek.
15ér újszerű állapotban.
Szeretném kérdezni a tisztelt szakikat,hogy a főtengely két középső csapágya,meg a baloldali csapágy között van-e külömbség ?Yamaha rd 350 ypvs főtengelyről van szó.Köszönöm az esetleges választ-válaszokat.