Jászberényi Fecónak gyógyulást. Mindenki ügyi volt. Kár a felhőszakadásért. Mosinak üzenem, hogy + 20 kör Szerencsére kuksi yamaha megmentette a becsületünket, mert a kicsi Frecska nagyon élt ma és kinézett egy bravúros p20 győzelem. 2 yamaha kiesett, 1 bukás ( Jászberényi )1 ( Halmi )pedig pont előttem szikrát kicsapva a jobb kipuból kilehelte a lelkét. Persze Mogyi megint elesett, most Feri yamaháján hempergett meg, de mint mindig, agyon sem lehetne ütni mint egy darazsat leporolta magát oszt ment tovább kemény dió ez a mogyi
Peti! Nekem tetszik! A MAMI kupában ki fogom próbálni a fejlesztést és ha nem válik be akkor a bajnokira még alakíthatom a gépet.Erre mondod,hogy a pénz! Az a legkevesebb !Én mint kisnyugdíjas ki tudom spórolni /egy doboz sörrel kevesebbet iszok/,akkor a fiatalok meg ne csak számítógépezzenek hanem hozzák össze a rávalót.
karcsi! 1,Nem akarok meggyőzni senkit. 2, Még senki nem mondta hogy tetszik. 3, Te tudod hogy miről van szó csak mellébeszélsz, 4,Ha leértünk megbeszéljük. 5, mostmár nembiztos hogy a pálinkámból. A többit személyesen.
Akkor elmagyarázom, hogy értsd: a nevezési díjak PONTOSAN megegyeznek a tavalyival. Csak az X kategória lett felminősítve kupafutamra, a kupa meg bajnokira. És pasz. Ha ez a rendszer tavaly jó volt, akkor idén ugyan olyan feltételek mellett egyel magasabb értékelést kaphatsz. Érted?
És kérlek, hogy a Te sirámaiddal ne akarjál negatívan meggyőzni senkit. Ha nem tetszik valami, tiszteletben tartom, de nem sportszerű kikezdeni valamit, ami másoknak esetleg tetszik.... Köszönöm.
Péterbá, ne haragudj, nem akartalak felbosszantani..
Tökélestesen értem amit mondasz, csak nem értek vele(d) egyet.
Szerinted a lehetőség megoszt,szerintem meg nem.
ha egy szőkét IS meg egy barnát IS elvihetsz a.. a.. a bálba (D:)
akkor, ha elég nagy a kapacitásod, elviszed mindkettőt, ha nem, a nagyobb mellűt választod.
A többség szintén a nagyobb csöcsű versenyzőt fogja választani, és CSAK AZOK hajtanak rá a másikra IS akinek eléggé nagy a teljesítőképessége, hogy a másikat is lerendezze
D:)
Zoli halovány zöld fogalmad sincs arról amiről beszélek, először is ha van 6 versenyző a classic 2ben akit már most nem tudsz megnevezni 3 indul a szerinted sehová nem tartozó mami kupában, és 3 a bajnokiban akkor hogy lesz értékelhető futam? leesett végre? vagy lehet ez a helyzet a classic 1,2,3, ban.
7 rugóért motorozni még egy szervezett versenynapot,az aji.akármi fogy.
a füves napi 45ezret kaszál per minimum.én meg adom neki a hülye tippeket,hogy kérjen lét a képekért.
ettől csak az ottó drágább.....neki kell adni az összes motort amit veszel és akkor egyet összerak talán,ha tél helyett jégkorszak jön.viszont vele mindig lehet jókat vitatkozni,mert tud lenni kocccsog és a végén szerintem mindig nekem van igazam
Nyilván nem kötelező mindkettőn elindulni..
(abba most ne menjünk bele, hogy az nem 12 verseny,mert nem kell 12szer odamenni, meg ottlenni tehát nem lehet simán kettővel felszorozni, de persze nem akark a zsebedben turkálni...:)
Én úgy látom, ez egy lehetőség, AKI AKAR elindulhat itt is, ott is, aki nem, mert nincs 'kedve' ideje vagy akámije,az nem indul csak az egyiken.
Aki bajnok akar lenni, úgy is a bajnokin indul nem?
talán ezért van egy kis könnyités hogy ha mind a két napra nevezünk az csak 22ezer,ha külön akkor naponta 15ezer.azt nem tudja valaki ha pluszban szombaton x-be is menne az ember az mennyi plusz?
Zolikám próbálj meg mindkettőbe indulni, aztán mond el hogy mennyibe került a hétvége: gumi benzin nevezés stb. Mivel akkor már nem 6 versenyen indultál hanem 12őn.
no-no! Csak lassan azokkal a bajnoki álmokkal! Ott vagyok én is! meg Mogyix is! Mosi is kapott 16 kört tőlem és a boltbajárós 2.0-tól intő jel lehet a sztároknak, hogy ha úgy adódik a fükasza lecsap
Péter bá' a bajnokság és a nyanyi kupa nem üti egymást, mert az egyik szombaton van, a másik vasárnap..
Aki akar, csont nélkül nevezhet mindkettőre, így év végén Gabi lehet akár Mami-kupa bajnok és országos bajnok is.
http://youtu.be/m5jqeCuekaQ