Korai volt az öröm.Olcsón vettem a nem üzemképes F2-őt,tudtam,hogy kell rá sokat költeni,de ennyit Kiderült, hogy a főtengely egyik csapágya se jó.Megrendeltem az angol Yambits üzlettől a 4 főtengely csapágyat,meg a váltótengelyek végére a két kis tűgörgős csapágyat.A 6 csapágy,postával 134 fontba került.Kifizettem,meg is érkezett Belgrádban.Most jön a gubanc.Idáig amit küldtek,komplett tömítést,szimmering garnitúrát,gond nem volt.A postás házhoz hozta,minimális postaköltséggel.Most belémkapaszkodtak,vám,adó, illetékek.Még nem érkezett meg a csomag,de az illető, akit megbíztam,majdnem annyit emleget,mint amennyibe a csomag került.Ha tudtam volna,hogy így lesz,bírtam volna Magyarországra küldeni,van ott földim.Akkor nem lett volna vám,de gondoltam ,mivel idáig nem volt gond,hogy most sem lesz.Nagyon drága motor felújítás lesz.Találnom kell mestert,aki szétnyomja a főtengelyt,kicseréli a csapágyakat,kicentrírozza.Akkor hol vannak még az új dugók,hengerfúrás,meg a többi,ami nem jut eszembe.
Te vagy a KÁROLY Attika! De, hiába is mentél olaszba edzeni, hogy kakucson fitt legyél én péntek-szombat 2000 m2 gazt kaszáltam le Ja...a térdem nekem is leért...mikor kész lettem és össze rogytam Hol végeztél? Aláztál mindenkit?
Miden széria a kipufogón kïvül.Az adja meg a sava borsát.Élôben hátborzongató! Remélem nem sokàra ki is tudom pròbálni. Amúgy a széria hengerrel van össze rakva és a blokk is tükrözte az elmondásodat majdhogynem ÚJJJJJJJJJJJ!
van néhány eltérés a szériától szemre is.írhatnál konkrétumokat az átalakításokról.mióta készül?
ez készül valami konkrét racéra,vagy csak úgy játékból?
azt hittem pócson,hogy még maradtok.erre sutty....
Sziasztok RD-sek!
350LC (4LO)-hoz keresek jó állapotú bontott henger-dugó garnitúrát. Ezen kívül gyári első lámpa tartójával, gyári inddexek és tükrök érdekelnének (csak szépek).
Elérhetőségem az adatlapomon.
Köszi!
ez készül valami konkrét racéra,vagy csak úgy játékból?
azt hittem pócson,hogy még maradtok.erre sutty....
350LC (4LO)-hoz keresek jó állapotú bontott henger-dugó garnitúrát. Ezen kívül gyári első lámpa tartójával, gyári inddexek és tükrök érdekelnének (csak szépek).
Elérhetőségem az adatlapomon.
Köszi!
No offense
eddig biztos vitorlázott szerencsétlen.
Holnap felhílak.
Gondoltam, felvellanyozzuk a topikt.