Valaki világosítson fel, szombaton monjuk classic 2 Mami kupa, vasárnap OB classic2. 3versenyző indul szombaton a mami-ban, kettő akar indulni az OB futamon vagyunk öszesen öten a clssic 2 ben? Akkor sosem kap pontot senki? Én még tavaj úgy gondoltam hogy marad a classic Vasárnap ahogy volt és nem osszuk meg a mezönyt.
De rosszul gondoltam.
Üdv mindenkinek. nemrég szereztem meg a negyedik RD yamahám, amivel akad némi probléma. a kuplung kosarat valamelyik nagyeszű előző gazda szétvagdosta gondolván hogy ha elforgatja a lamella helyeket nem lesz többé gond a beverődéssel. engem viszont irritál a kókányolás. van esetleg valakinek elfekvőben az említett kuplung kosár? illetve berugó kar és tengelyre is vevő lennék.
1983 körüli 125 lc1 vízhűtéses blokkhoz, de ahogy elnéztem a többié is passzol hozzá. ha tévedek elnézést.
előre köszönöm ha valaki tud segíteni
Hozzám került egy brutál jónak tűnő első futómű. Ha akarod lehetsz a próba babám,te úgy is mindig tesztelsz ha még sem jó, nekem gyerekeim vannak ...meg érted amúgy sem kár
Miután felemeltem az elejét már nem volt ilyen látványos múlthéten vettem másik elejét, a race géphez ,beteszem ebbe, kipróbálom azzal is. Viszont átnéztem a boltbajáróst és megúsztam pócsot azzal, hogy a kevlár sohasem fékező fékbetéteket kihányom belőle Jó buli volt na!
Tomi úrnak kell az a feeling, hogy este beteszi a tökéletes (nek látszó) motort a furgonyba, reggel kiveszi, és nem megy a fele.
Szerintem nem szereti az a trakesz a furgony dobozát, vlehtően fél a sötétbe"
Sááányííí féltávnál kaptál egy finom 25-öt, tudod az a szerecsen számom. Bocs hogy amikor megállt a Dani alatt a fű kasza nem tudtam olyan lassan menni hogy csatlakozzhass, de má 'egyesbe is le akart állni a traktor...n
Az úgy volt , hogy a kedvenc szerelőm és pumpát is vadul kezelő Old Dió nem volt ott, aki észre vette volna az oxigén hiányt Bár Mosi mondta múltkor a füves szentélyben, hogy lehet, likas az a gumi te! 2 kört mentem 0.58- bar nyomással az első kerékben amikor gyanus lett, hogy olyan furcsa ez a motor .. kecsón egy hónapja nem ilyen vót Lejmoltam a boxban egy pumpát jóü felfújtam, osz gó. De csak nem volt, jó mert ment a popsija nagyon...a hátsót nem fújkáltam fel abban volt 08. de azért karikáztam vele így tovább
Jó szar minőségben ment fel a vidi....Dani, Mosi inkább minket nézett ahogy küzdünk a 3 helyért. Mivel Bazsi végig baszogatott nem tudtam figyelni tovább az abszolútra így Ottó leléphetett szerény 4 másodpercel körönként, ezért adott egy karikát nekünk, ráadásra az abszolút 2 Főgecó is kepott egy karikát ajándékba tőle. Mivel Bazsi megzavart így kedves Főgec lelépett a végén 13 másodpercel tőlem....megúszta Mosi viszon nem adtam neki 16 kör a végére.Ámátőr
A ymahások közül elsőként Lacibá' érkezett még csütörtökön, még jóformán ki sem szállt a kocsiból, már meg kellett kóstolni a ravaszul fűszerezett diópálinkáját.
Monnyuk nagyon nem bántam.
Fogecó úr a kiapkolás után elindította mind a két hengerét, gondoltam javaslom is neki, hogy indujjon classic 1-ben, de vélhetően fejbevert volna a kampingasztallal, ha ezt valóban felvetem neki, mert kissé gondterheltnek tűnt. Kicsit piszkálta, akkor lett belőle hang alapján jó kis Speed Triple, kisvártatva megkerült a negyedik henger is..
Közben gazdagon anyázott hol magában, hol hangosan, nemigen mertem a közelébe menni.
Amikor már jól összeállt, annyira unatkozott, hogy a két 180 fokos visszafordító kanyar közötti 20 méteres egyneseben kezdte állítgatni a kézigáz, utána lejött, és kicserélték a törött kuplungkart,mert bizonyára már régen szereltek...
A két morini folyamatosan egymást toszogtatta, majd este hosszsan szereltek egy MZ-t.
Másnap (szombaton) Serfiék mentek mint a távirat, Lacibá ismerkedett a yamahával.
Füves Sanyi felment, de gyorsan lejött, mert bizonytalannak érzte.
Volt az első kerekében 0,7 bar "nyomás)
Felfújta, de a biztonság kedvéért fújt egy kis láncsprét a hátsógumira, csak úgy az íze kedvéért..
Mosi úr gyors volt, de pöncögött a motor, nem erőltette,végülnem indult, mert nem lett meg a keveselés oka.
Ottó persze mindent vitt, bár a végén vagy 2 liter vizet rálocsoltak a hátsó fékére..
Dani szépen ment , jól is szólt, míg meg nem akadt a balos henger.
De rosszul gondoltam.