Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj fel, van.
én is írtam.
keresek dellorto vhsb 34es kabit.
Az még attól is függ hogy ki megy a mami kupába és ki akar bajnok lenni. Lehet hogy ez is megossza a mezőnyt, nem szerencsés találmány.
nem felelősségrevontam, hanem érdeklődtem, hogy hasnyálható é, mert fogy az idő és ha joe, meg kő csinyáni, és még oda is kellene érnie.
Szia!
Reggel 7 től most értem haza! :( Egyszerűen semmi időm nincs!
Megkaptam! Köszönöm! Meglesem. De első látásra ez kell igen! :)
Pacsi!
Dani úr megkapta a mintát?
Jó ötlet.Köszönöm.Mondtam a mesternek,le fogjuk mérni.Ha csak 1-2 század lesz,akkor talán csapágyragasztó segít.Loctite-ra gondoltam.
szabó hány induló lessz classik 2-be jövö héten?
össze kell húzni csavarokkal a blokkot a megfelelő nyomatékkal, aztán a csapágyházakat ki kell mérni intóval aztán jön a meglepetés nekem olyan is van ami több mint 5századot van kiverődve. Ezt csak méréssel lehet megállapítani, a többi csak duma.
irtam mailt
emlitett téged,hogy gyorsulási versenyzésre készülsz amotorral,mostmár összeáll a kép,
Nem tudom mi lehet-lehetett,de a csapágyházak nincsennek kiverődve,az biztos.Legalábbis szemmel nem látható,körömmel nem érzékelhető.Viszont úgy tünik,hogy mocorogtak a csapágyak.Nem vagyok elég okos.Majd készítek fotókat,ha itthon lesz a blokk.Köszönöm a hozzászólást.
Dani, küldtem egy mintát, holnapra ott van nálad, próbáld ki, hogy joe-e
Ha közé ment valami az összerakáskor, vagy kiperemeződött a csavarok valamelyiknénél a furat, akár az is feltarthatja, akkor is megforog.
ez volna a jobbik verzió:)
Vagyis a blokkban ki van verődve a csapágyház, kuka.
A képen én a középső csapágyakat is fényesnek látom, azokat is pörgette a főci,ezt jó volna elhárítani,bármi is okozza.
Köszönöm szépen a hozzászólást Találtam egy mester 70 euróért szedné szét,meg rakná össze,centrírozással.Sokallom,de ha jó megcsinálja,akkor talán nem is sok.Érdekes,hogy a jobboldali csapágyon a főtengelynél,elnyíródott az a pici stift,színben a csapággyal.Lehet az sértette meg a dugót,meg persze a hengert.Nem találtam meg,biztos a kipufogó nyílásnál eltünt.Mintha mozgott volna a csapágy ,de kopást nem látok a csapágyházban.A bal oldali csapágynál meg kimozgott a stiftecske,kipottyant a csapágy furatából.
Igen ez így működik ha jót akarsz, veszel egy jó használt főtengelyt tuti kell rá 4 csapágy meg a szimmeringek, és a munkadíj 10 000től
és hogy harap!
Olyan szép volt az a motor, azé, me nem tuttad megelőzni vele a szimszont, (a jamahát meg pláne) még nem kellett volna főgyútani..

De mondjuk, ezt még meg is értettem volna, mert akkor szép a négyütemű csak igazán, ha kétméteres lánggal ég, de hogy a pályára miért haragudtál annyira, hogy lukat égess bele, ezt teljesen nem értettem.

( a mancsodnak meg jobbulást kívánok)

fasza satu
Na, rendi. Mivel rendes csávó vagy, ezért átadom az edzés programomat, hogy jobban teljesítsél! Fűkaszálás, bozót írtás, sövény vágás, traktorral driftelés Uttánna elmondhatod magadról :
Sajnos Sanyi ez pont fordítva történt,engem aláztak, de jön még kutyára teherautó!Az az igazság,hogy az első kettő kemény dió,nagyon kemény,de a 3.az fogható.Majd meglátjuk hogy működik a gép Rijekában.
Nagycenki vagyok. Igen ő csinálta.