össze kell húzni csavarokkal a blokkot a megfelelő nyomatékkal, aztán a csapágyházakat ki kell mérni intóval aztán jön a meglepetés nekem olyan is van ami több mint 5századot van kiverődve. Ezt csak méréssel lehet megállapítani, a többi csak duma.
Nem tudom mi lehet-lehetett,de a csapágyházak nincsennek kiverődve,az biztos.Legalábbis szemmel nem látható,körömmel nem érzékelhető.Viszont úgy tünik,hogy mocorogtak a csapágyak.Nem vagyok elég okos.Majd készítek fotókat,ha itthon lesz a blokk.Köszönöm a hozzászólást.
Ha közé ment valami az összerakáskor, vagy kiperemeződött a csavarok valamelyiknénél a furat, akár az is feltarthatja, akkor is megforog.
ez volna a jobbik verzió:)
Köszönöm szépen a hozzászólást Találtam egy mester 70 euróért szedné szét,meg rakná össze,centrírozással.Sokallom,de ha jó megcsinálja,akkor talán nem is sok.Érdekes,hogy a jobboldali csapágyon a főtengelynél,elnyíródott az a pici stift,színben a csapággyal.Lehet az sértette meg a dugót,meg persze a hengert.Nem találtam meg,biztos a kipufogó nyílásnál eltünt.Mintha mozgott volna a csapágy ,de kopást nem látok a csapágyházban.A bal oldali csapágynál meg kimozgott a stiftecske,kipottyant a csapágy furatából.
Olyan szép volt az a motor, azé, me nem tuttad megelőzni vele a szimszont, (a jamahát meg pláne) még nem kellett volna főgyútani..
De mondjuk, ezt még meg is értettem volna, mert akkor szép a négyütemű csak igazán, ha kétméteres lánggal ég, de hogy a pályára miért haragudtál annyira, hogy lukat égess bele, ezt teljesen nem értettem.
Na, rendi. Mivel rendes csávó vagy, ezért átadom az edzés programomat, hogy jobban teljesítsél! Fűkaszálás, bozót írtás, sövény vágás, traktorral driftelés Uttánna elmondhatod magadról :
Sajnos Sanyi ez pont fordítva történt,engem aláztak, de jön még kutyára teherautó!Az az igazság,hogy az első kettő kemény dió,nagyon kemény,de a 3.az fogható.Majd meglátjuk hogy működik a gép Rijekában.
Reggel 7 től most értem haza! :( Egyszerűen semmi időm nincs!
Megkaptam! Köszönöm! Meglesem. De első látásra ez kell igen! :)
Pacsi!
ez volna a jobbik verzió:)
De mondjuk, ezt még meg is értettem volna, mert akkor szép a négyütemű csak igazán, ha kétméteres lánggal ég, de hogy a pályára miért haragudtál annyira, hogy lukat égess bele, ezt teljesen nem értettem.
( a mancsodnak meg jobbulást kívánok)
fasza satu