Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, tudunk cserélni.
Yamaha rd 350 ypvs kerek első lámpát cserélnék rd 250-350 LC első lámpára,akár ráfizetéssel is.lehetőleg krómozottra. és a láma felfogatása is kellene.valakinek esetleg? nem fontos a csere,megvételre is érdekelne.
Hello!
84-es RD 80 LC-be milyen gyertya való és mekkora hézaggal? Raktam bele B6ES NGK gyertyát de ezzel nem pörög ki álló helybe se, lefullad... Most egy Denso W20EPR-U van benne, ezzel úgy ahogy jó, de ez sem az igazi... NGK BR9ES-t olvastam több helyen. Véleményetek?
Elkelt!
Kinek hozhatja a nyuszika?
Trafók : 5 peták
4LO (no YPVS) : 15 peták
Na...
Lemaradt!
Happy Easter! (Nemvót Yamakkás,oszt!?)
ha nem fognak országos esőt jósólni,akkor naná.
ha plasztikáztatsz egy ilyen horgászós segget magadra,meg se próbállak majd megelőzni.megígérem
Jól van na! Nem kell annyira besértődnöd. Csak próbáltalak a sunyiság terén űberelni téged , de lássuk be ebben is verhetetlen vagy
Ezt azért ki fejthetnéd részletesebben is.
Már megint sunyiskodika Sanyi!
Ha nem indul senki akkor abban indul!
Pacsi!
Vazz! Ilyen sokan? Hol a sok épített ypvs? Így még a minimum értékelésbe számító 4 sincs meg...Akkó kihagyom én is....megyek pecázni
Tervezi valaki classic 3-indulást Máriapocson?
Nyugi,mindig jó cuccaid voltak. Ha sikerül elintéznem, most szombaton megyek Mosonszolnokra mellózni, ha nem akkor 2 hét múlva. Akkor ugrik Máriapócs. Te indulsz? Mosonszolnok már nincs olyan messze tőled...még a végén szavadon foglak
A humorizálás nem neked szólt,hanem mkert-nek.Bocsánatot kérek,ha úgy érzed,hogy megbántottalak.Részemről befejeztem.Kellemes husvéti ünnepeket kívánok.Üdv.
igyen neked adom ha eljössz érte
ja igen!és én csak segiteni akartam ezért nincs szükség humorizálásra meg nevetgélésre.
jól látod a helyzetet,a felújitott tankom javitása belsö kezelés 25000ft horpadás és jukak továbi 15000ft.+ posta ide oda+telefon.ezért vettem 180 euro + postáért egy jó állapotut,amikor belenéztem nem hittem el hogy ilyen létezik,egy pötty sem volt benne.feltöltöttem és mehettem.következö a fötengelyed amit nem lehet felújitani,és az újak nem is olyan drágág ha jól bele gondolsz,meg a powerek?
Nincs szükség ilyen megjegyzésekre Én elhiszem,hogy neked sokba van a tank.Tudom, mire én felújítom az enyémet,az is odaver a 100-150 euróhoz.Az e-bay-en,van egy tank,majdnem 500 dollárért + a fuvar,ami nem kevés.Az a helyzet,hogy annyit nem birok adni ,amennyit kérsz érte.Kérdezted tegnap mennyit adnák érte.Most megírom.100 ojrót adnák,többet nem birok.
erre számitottam!további jo tankfelújitásdit,de nézzél kőrbe lehet valaki hirdet egy újat valamelyik hirdetö oldalon 2000 ft ért postával......
köszi laci!sokat segitettél! ezért majd máriapócson egyszer elengedlek nehogy rosszul érezd magad az uj motron!
Annyira jószívű vagyok ,úgy döntöttem,legyen tiéd mindkét tank .Mégiscsak régi fórumtag vagy,én meg csak egy betolakodó újonc .Nem illik így bánni, egy oszlopos taggal