Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyika nem szégyen a nagymenőtől tanulni!
Külön dicséret Molnár Lacinak, hogy a tényleg vacak időmérős körei után a versenyre úgy felszítta magát, hogy 2 lett classic 1-ben.( miután konzultált velem a kanyar ívekről )
Teljes karburátor sor volt nállam, beállítva, bowdenestül. Hiába kínálgattam.... Ma te lennél a sztár , ( lásd: olyan mint Molnár Laci by füves karburátor) nem az Ottó Vagy még sem
Jól visz a gyerek befecskendezője, de csak Xbe mehet.
No-no szenyor Old Szabó Nem lenyúlni ám a titkos fejlesztéseimet
http://www.mommo.hu/media/Retr...
hajjaj,sőt ha nem elég rövid,akkor tudom méretre igazítva is adni

azé feltűnő volt,hogy az egyik hegyes a másik meg tompa.akárhányszor tűt állítottam mindig szemeztem a köcsögökkel.kérdezem az ottót te vazze,ez így hogy?erre benyúlt egy varázsdobozba....
Tovább lett fejlesztve az ötlet, Mosi úrnak vannak eladó szpösziális subertűi.
Na meg a mosógépszimering még nem kerűlt bele!
na azért nem is drága nagyon, ha csak a váltó és a kuplungra gondolok söt ha 1 tank 180eu akkor meg pláne
hát hogy mondjam nem is tudtam hogy körbe vagy metélve
Yamaha rd ds7 250-350 Németországból érkeztek, jó főtengellyel 40000/db
Esetleg valakinek?
Adok mellé hátso kereket is meg központi rugot is 25 ért
helló!györ-sopron megyei vagy?Volosinovszki peti csinált neked is kipufogót az rd re?
X-be indulhat?
Még jó hogy ilyen karcsú a Gabi és el tudott csusszanni köztük!
Gratulálunk a fotósoknak!
Picit leálltam pihenni, na. Melegszik a motor.
és mi lenne még akkor ha nem vonult volna vissza?!
Értem én, hogy telente kurvamód ráérsz, mer a fű se nem nő. Nade ilyenkor baszod...
Úgy legyen Sanyikám!
Nagyon Nagy vagy
Mami-ban 4, ob.- min. 5 induló/ kat. Kakucstól újra hegyekben lesznek minden katban. Pócs az más tészta volt.
Idén kétféle cuccot lehet megnyerni:
Sombatonként nyanyikupa
Vasnap meg classic bajnokság.

Attól, hogy szombaton eseglet nincs ki a mezőny (négy kereke D:) vasárnap még meglehet, a kettő tök független.