Ne legyen negátív kedves kolega! Napszemcsi meg minden lessz! Amúgy,ha lehet a biztonság kedvéért készítsed elő a vendégszobádat, mert ha még is megyek és a füstös kibírná pócsig, de vissza nem akkor megkapod a lehetőséget, hogy meggyürűzzed a dugóit. Nem fogysztunk sokat, azt a pár napot kibírod közös háztartásban velünk Ha nem akkó meg sietsz a javítással
nagyon szuper lett a gép atti!már a gsxr fórumon is megnéztem csak nem akartam beledumálni ezek szerint sikerült kitotózni a vezérmütengelyeket máriapócsra nagyon nem jó időt mondanak
Mert a hosszútávúra A Hringen nem ezek érvényesek?
Idén olyan nem lesz?
1-1évben ha ráérek voltam már kint nézni, fasza verseny.
Viszont 1km pici pályán egy keskeny kr250a tandem twin hókuszpókusz lenne, de jól értelmezem a fék miatt az nem indulhat.
Éltemben egy eladót láttam itthon, mire felhivtam 2napja eladták 450ért tartalék másik mocival amihez nemvolt papir a müködőhöz meg volt rendszám,minden...
Picit se voltam ideg, ennyiért külföldön sincs, csak ritkán.
Pedig 84ig befér classic3 ba
Ezek a racék zömmel 1kilométeres gokartpályákon zajlanak, még, ha nagyon lefosztod a gpz-t akkor is vagy 40-50 kiló súlyhátrányban lennél mondjuk a 350-es levegőshöz képest.
(Idén ugyan nem lesz brezova, de ott lenne ez igazán hátrányos)
Még ojróringen sem hiszem, hogy ki lehetne használni a gpz nagyobb erejét, szóval, még ha lehetne sem járnál jól vele talán..
Ezeket a szabályokat amúgy Karcsiék ha jól emlékszem valami nemzetköziből (AA?) ollózták össze
a hondaracing fedőnév alatt a dani rejtőzik hát ne legyek vészmadár meg örülök hogy nem azt mondjátok hogy messze van hanem jöttök,de a megszállott keménymagon kivül nem sokan lesznek
Köszönöm a válaszokat, Dióék meg húzzanak bele, mi van Danival 350ben ki tudja? A képen az 1972es válogatottkeret 1972, Jugoslávia Repits G, Szabó P, Godány B, MZ 125 RE.
jol ertem ne banjam, hogy ketto nappal elottem vettek meg egy kr250a t elolem?
classic3 ban 4t ccm nem lesz a 2t ccm kettoszeresere novelve? csak mert 84ben volt gpz900r es egesz olcson kapni egybelevoket....
Szia! Legyél nyugodt mert a Pannónia is a C 1-ben megy úgyhogy ott leszünk sereghajtónak .Én meg a Serfy biztosan megyünk hacsak valami rendkívüli nem történik.
heló Fiuk jó lenne összeírni hogy ki jön Máriapócsra, én részemről 3 Yamahást viszek 2 clasic1 be 1et clasic 3ba más kategóriában is indulunk de ez a lényeg. Viszont ha nem lesz értékelhető a futam akkor ez öt versenyzőmnek elég költséges utazás,biztosan nektek is .Ha jó verseny lesz akkor szivesen megyünk, várjuk a jelentkezőket clasic 1,2,3,ba
Sziasztok .szeretném a motorokat eladni ha tudtok segítsetek és van egy kevés alkatrészem is rd250-350 tzr tdr 250 a piros moci 170000, a kék 260000ft. köszi
Ezek szerint elértettem...
Idén olyan nem lesz?
1-1évben ha ráérek voltam már kint nézni, fasza verseny.
Viszont 1km pici pályán egy keskeny kr250a tandem twin hókuszpókusz lenne, de jól értelmezem a fék miatt az nem indulhat.
Éltemben egy eladót láttam itthon, mire felhivtam 2napja eladták 450ért tartalék másik mocival amihez nemvolt papir a müködőhöz meg volt rendszám,minden...
Picit se voltam ideg, ennyiért külföldön sincs, csak ritkán.
Pedig 84ig befér classic3 ba
(Idén ugyan nem lesz brezova, de ott lenne ez igazán hátrányos)
Még ojróringen sem hiszem, hogy ki lehetne használni a gpz nagyobb erejét, szóval, még ha lehetne sem járnál jól vele talán..
Ezeket a szabályokat amúgy Karcsiék ha jól emlékszem valami nemzetköziből (AA?) ollózták össze
jol ertem ne banjam, hogy ketto nappal elottem vettek meg egy kr250a t elolem?
classic3 ban 4t ccm nem lesz a 2t ccm kettoszeresere novelve? csak mert 84ben volt gpz900r es egesz olcson kapni egybelevoket....
sebaj marad a nezokent szurkolas :)
Én class-2 ben szeretnék indulni!
Pacsi
mikor és hogy tudnánk elintézni?