Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Dani! Már készül a dolog de Máriapócsra már nem biztos,hogy kész lesz.Majd ott megbeszéljük.
kényes pesti népek nem hiszem hogy birnák a vidék viszontagságait! ugy is mondhatnám az autó az jöhet azzal semmi bajom de a többi.............
Ne legyen negátív kedves kolega! Napszemcsi meg minden lessz! Amúgy,ha lehet a biztonság kedvéért készítsed elő a vendégszobádat, mert ha még is megyek és a füstös kibírná pócsig, de vissza nem akkor megkapod a lehetőséget, hogy meggyürűzzed a dugóit. Nem fogysztunk sokat, azt a pár napot kibírod közös háztartásban velünk Ha nem akkó meg sietsz a javítással
Lassan a motorépítés pápályának szólíthatunk kedves Attila. Beszarás king ez a motorod is.
,köszi,én nem megyek,mert Olaszországban leszek,igen visszakerült bele a gyári
nagyon szuper lett a gép atti!már a gsxr fórumon is megnéztem csak nem akartam beledumálni ezek szerint sikerült kitotózni a vezérmütengelyeket máriapócsra nagyon nem jó időt mondanak
Máriapócs,classic 3-ba gondoltam....
Gyurikám még sok boldog névnapot kívánunk neked, és ha jössz Máriapócsra velem alhatsz, de semmi mutyizás.
Boldog Névnapot Gyuri bácsi
Azt hittem, országosan minden kupára érvényesek ezek a kategóriák.
Ezek szerint elértettem...
Ha most, a MAMI-Kupáról értekezünk, akkor azt Kecsón, Brezován, Bgyarmaton (jah, ott már nem.) ojróringen, Kakucson, és nyírakármin rendezik.
Mert a hosszútávúra A Hringen nem ezek érvényesek?
Idén olyan nem lesz?
1-1évben ha ráérek voltam már kint nézni, fasza verseny.

Viszont 1km pici pályán egy keskeny kr250a tandem twin hókuszpókusz lenne, de jól értelmezem a fék miatt az nem indulhat.
Éltemben egy eladót láttam itthon, mire felhivtam 2napja eladták 450ért tartalék másik mocival amihez nemvolt papir a müködőhöz meg volt rendszám,minden...
Picit se voltam ideg, ennyiért külföldön sincs, csak ritkán.
Pedig 84ig befér classic3 ba
Ezek a racék zömmel 1kilométeres gokartpályákon zajlanak, még, ha nagyon lefosztod a gpz-t akkor is vagy 40-50 kiló súlyhátrányban lennél mondjuk a 350-es levegőshöz képest.
(Idén ugyan nem lesz brezova, de ott lenne ez igazán hátrányos)
Még ojróringen sem hiszem, hogy ki lehetne használni a gpz nagyobb erejét, szóval, még ha lehetne sem járnál jól vele talán..

Ezeket a szabályokat amúgy Karcsiék ha jól emlékszem valami nemzetköziből (AA?) ollózták össze
a hondaracing fedőnév alatt a dani rejtőzik hát ne legyek vészmadár meg örülök hogy nem azt mondjátok hogy messze van hanem jöttök,de a megszállott keménymagon kivül nem sokan lesznek
Köszönöm a válaszokat, Dióék meg húzzanak bele, mi van Danival 350ben ki tudja? A képen az 1972es válogatottkeret 1972, Jugoslávia Repits G, Szabó P, Godány B, MZ 125 RE.
erdekessek a szabalyok :(

jol ertem ne banjam, hogy ketto nappal elottem vettek meg egy kr250a t elolem?
classic3 ban 4t ccm nem lesz a 2t ccm kettoszeresere novelve? csak mert 84ben volt gpz900r es egesz olcson kapni egybelevoket....

sebaj marad a nezokent szurkolas :)
mi még sehogy se állunk,ha megyünk classik2-be lesz egy-vagy két motor
Tiszteletem!

Én class-2 ben szeretnék indulni!
Pacsi
Jó a kép de ezzel csak utánpótlásban indulhatsz! Clasic 2-3ba ki jön?
Bocsi, csak most értem haza. Átküldtem.
Szia! Legyél nyugodt mert a Pannónia is a C 1-ben megy úgyhogy ott leszünk sereghajtónak .Én meg a Serfy biztosan megyünk hacsak valami rendkívüli nem történik.
heló Fiuk jó lenne összeírni hogy ki jön Máriapócsra, én részemről 3 Yamahást viszek 2 clasic1 be 1et clasic 3ba más kategóriában is indulunk de ez a lényeg. Viszont ha nem lesz értékelhető a futam akkor ez öt versenyzőmnek elég költséges utazás,biztosan nektek is .Ha jó verseny lesz akkor szivesen megyünk, várjuk a jelentkezőket clasic 1,2,3,ba
Sziasztok .szeretném a motorokat eladni ha tudtok segítsetek és van egy kevés alkatrészem is rd250-350 tzr tdr 250 a piros moci 170000, a kék 260000ft. köszi
reméltem,hogy lesz valaki közelebbről,de a lényeg,hogy van :)
mikor és hogy tudnánk elintézni?