Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vídiás kés elviszi:)
csak nem? a sonka átmérö nagyobb azé nem fér bele.?
nem jó bele!
azé beleprobálom valamelyik vizesbe a 400 62-s löketü tengelyét
hogy férne el benne.
Főleg a pénz része a gond ;)
persze a két blokk lökete nem ugyanaz,de ha beleteszel 70 dugot még akkor se lessz 500 és alig marad felömlő. és onnantol 18 a csapszeg össze lehet válogatni,de sok idő és nem kevés pénz.
Hát így van drága dolog ,de előbb nekem kell egy Ypvs blokk az jobb mint az R1Z
ez igaz de ha összeadod azz +12mm és ha nem veszel milyen hengert teszel rá? Az meg vagy 2000usd
Amcsik árulnak +7mm löket hosszabbított 115 hosszú hajtókarral
árulj már el 1 furat löketett mert a honda is csak 360-as,hanem csinálsz uj blokkot nem forog el a hajtókar.
majd átjössz azt megbeszéljük
ahha, tehát csalós motrotot építesz..
Nem gond, ha gyors leszel , megóvjuk
D:)
Kérdésedben a válasz. Amcsibol egyedi.
hivjál fel és felfeszem
Titkos Csak tudnám, hogy minek hírdet, ha nem veszi fel a telefont
kültem neki privát emailt
De amcsiba már kovácsolnak ,úgyhogy valós a történet ,nekem is így lesz az 500 -s R1Z-m :)
Úg yértette, hogy 500 kilométerre tőle vagy közelebb.
Mert, ha mondjuk nyírakárhol lax akkor Attilának messze volna nagyon
Nálam
Hol van a motor?
egy elérhetőség esetleg?köszi
tudtam ha ezt beirom jelentkezni fogsz! kösz a hauptwellét!bandibácsi szerint akkor semmi baja az alsó csapoknak görgőknek minden fasza?
öreg mit mesélsz megcsinálják 421-re meg500-ra de ott nem gyári sonka van,ez meg gyári ,maxekba nem kovácsolnak hanem marnak,az meg látszik a felületen. ha az ypvs belsö sonka csapja kakukk lesz akkor gáz van mert eldobos mert a csap és a,sonka 1db. A levegös 400-bol lehetne 450-es de minek 68 dugóval
Van eladó RD350 31K osztrák papirokkal 1-es dúgó likas a hengerek alap méreten vannak
kifejthetnéd egy kicsit bővebben,mi az extra a főtengelyben valami egyedi gyártás ámerikából?ott látni ilyen külön gyártásu dolgokat akár 700 köbcentiig felhuzzák a 350-es motort