Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ha már börze akkor Öreg dió templomba járó motorja.......
Kérlek ne légy szomorú Most pedig nagyon önfeláldozó leszek és átengedem neked ezen tankok megvásárlási lehetősségét
nekem két olyan tankom van,ami képen látható!gyári szép festés,makulátlan belsö.árulni nem árulom,mert sokba van mindegyik.ha kell átvehető az egyik amenyibe nekem van.ami képen van német ebay ról vettem,mert az en tankom is úgy nézett ki mint a tiéd.aztán közbe a tank felújitó rendberakta kivül belül,most le van alapozva,festeni kell!árak 200euró,150 euró
Nem volna szép dolog,ha megvennéd a tankot.Nagyon szomorú lennék
Így, ahogy van mi forint? privibe is nyomhatod.
ypvs?
uaz.
http://www.youtube.com/watch?v...
egy japán belpiacos vidi
Köszönöm szépen a rajzot!Megpróbáljuk ez remélem már jó lesz!Nagyon köszi!
Üdv. neked is.Hogy egészen őszinte legyek,nincs nagy kedvem foglalkozni az én rozsdás tankommal.Tetszik nagyon Te mint eladó,kéne hogy árat mondj.Lehet privátba is,ha akarod. Itt a mail címem.beella@stcable.net
üdv! mennyit adnál egy ilyen makulátlan belsejü tankért,ami képen van?
már gondolom az ypvs re gondolsz mert az lc uaz egyforma a kuplungáttétel más mindegyik rd-nél
Mivel tankot nem találtam,körül metéltem flexel.Így jobban hozzáfér a homokfúvó mester,a tank belsejéhez.Így kellett volna kezdeni,akkor a tank alját nem kellett volna kivágni.Lesz mit heggeszteni.
Üdv Urak!

Szeretném tudni pontosan ,a vizes Rd250 Rd350 blokkja szerkezetileg a hengeren kívül ugyan az -e? Kuplung váltó stb! Kérem olyan írjon aki megvizsgálta nem csak ránézésre ! Mert big bore terveim elindulásához kellene ;)
Sziasztok! Hatalmas segítség lenne számomra ha valaki tudna segíteni egy Yamaha RD 125 LC kapcsolási rajzzal,mert újra kell vezetékezni a vasat,és sehol nem találok rajzot róla!Illetve egyet igen de az sem jó mert állítólag sokat módosítottak rajta!Előre is köszönöm!
hello ha meg van meg a 76 os rd350 írj már vissza légyszíves. köszi
Reszeljek még vagy elég nagyok?
Sziasztok
Kkeresek rd250lc rd350lc hátsó villát ha valaki tudna 1 et megköszönném
Sajnos valamiért nem akarja berakni, no, majd később megpróbálom újra.
Tessenek parancsolni itt egy kép az esetről.
Kisebb a kár mint a lángokból gondolni lehetett.
Ülés, kormányszervek, vezetékek, benzincső, festés, kb enneélnem sokkal több.
Gyorsan odaértek a poroltóval
No...magam féle nyúgereknek ez már nem való,no Sajnálom az öreget, még jó, hogy az ő kasznija nem sérült meg ezek szerint megint. Használhatatlanra kiégett a motor, vagy maradt megmenthető darab belőle?