Hát ez az, hogy a mamszosok nem is tehetnék meg, hogy civileknek bármit megszabjanak, de azon elképedtem, hogy mennyien dugják önként a hurokba a fejüket...
Az lesz a vége, hogy berágok az agymosottakra, és lehet én is megszavazom, had fizessenek a semmiért, én meg majd jól elkerülöm az aszfaltos pályákat
Ezt most rendesen félreérthettem. Múltkor rinyáltál, hogy nem lesz licenced mert nincs idén versenyzősdi, de akarsz pályázni és a T licenc megemlítéséért virtuálisan lekardoztál valami mamszos csókát (emzoli kedvéért : bibsit :-)...
Ilyen előzményekkel, most újra elolvasva sem igazán értem ezt az egészet. Hát nem vagy egy nyitott könyv számomra, pedig nem lehet mondani rád, hogy nem szeretsz magadról mesélni ...
Viszont BRFK nem örült a MAMS döntésének mert ezzel elérik hogy az utcai motorosok akik már be-be merészkedtek a pályákra és nem az utcán,utakon csapatták,most megint visszamennek szalagkorlátot tesztelni...
Amúgy nincs race, kénytelen vagy. A civileknek is kell, csak az nem tartalmaz versenyhez kapcsolódó kérdéseket. 99%-ot kell teljesíteni a sikereshez. Talán a civileknek kevesebbet. Elsőre én is megbuktam, mint szinte mindenki.
erre ráhatásom sajnos..
Tényleg most aztán rosszabb mint valaha, átláthatatlan,túlbonyolított, ronda, brrrr..
Jót akar aki csinálja, csak kevéssé érdekli, hogy az átlag hüléynek mi kell.
vártam hogy áttolod valamelyik nap magadat de ne hát akkor isten éltessen soká.
rajta voltam a hosszu cicin megkinlodtam mire lejött a gyujtása az ypvs-nek. Már azt hittem én vagyok béna hogy 2lehuzó szarrá ment de az öreg petró se birt vele leszakadt a m12 csavar feje,igy aztáv maradt a flex de a lendkerék is egybe maradt csak az agy nem.
Az lesz a vége, hogy berágok az agymosottakra, és lehet én is megszavazom, had fizessenek a semmiért, én meg majd jól elkerülöm az aszfaltos pályákat