Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól a motor lesz hosszabb :)
Pedig Dimma tutira aszitte, hogy a hátsókerék-tengelytől
A főtengelytől.
Köszönöm a hozzászólást Szét lesz szedve,ftengely szimmering csere miatt,akkor majd látom tovább.Megtaláltam a hibaforrást.Az olajpumpát szétszedtem,be volt állva.A benne lévő fogaskerékből,3-4 fog eltörlődött.Hogy miért szorult meg a pumpa nem tudom.Lehet az olajtartály leürült,a pilóta meg nem vette észre.Érdekes a blokkból kijövő fogaskerék,ami hajtja,semmi baja.Igaz,az sokkal erősebb ,vastagabb .Lesz itt meló,már látom.Nemhiába volt ilyen olcsó,lesz mire költeni a lóvét. Ahogy magam ismerem,olyan lesz mint az új.Mint a mostani motorom,kb 4 év után.Ez is egy roncs volt,itt egy kép,milyen lett.Szép is,meg jó is,de ha motor,akkor legyen 2t.A Yamahába meg, mit mondjak,szerelmes lettem,gyerekkori álmom volt,mindig is.
mitől hosszulöketü?
ha ilyen a dugó fellehetsz készülve hogy a ftengely se topp.
én miszlikbe szedném mialött az alsó csap is teljesen tönkremegy akkor gáz van,a mai állapot mellet hkar dugó tömitésszett szimeringek 130e + a munkadijak. dugó van a pinknél 27e/db vagy omega tkrj az olcsobb.
Majdnem kész a hosszú löketű rd :)))
Köszi Papi!
Tegnap mindenki ugyanazt játszotta?!
Budapest XXII. kerület.
Tegnap lehúztam a hengereket.A dugók nagyon rossz állapotban vannak.Lehet nem volt rendes olajozás vagy már előbb kellett volna cserélni őket az előző tulajnak, nem tudom.Próbálkozott az illető,látni a tisztább dugó nem is működött.Szerintem szétszedte,megtisztította a dugót,tehetett rá egy kicsit jobb gyűrűket,gondolta jó lesz.Tévedett.Hatalmas kopás van,mivel a dugónak a hengerben nagy játéka van oldalt.A következő méret 65-ös.Esetleg tudna valaki ajánlani gyártót,aki minőséges dugókat gyárt.Vagy próbáljak eredeti japánt találni ? Köszönöm az esetleges hozzászólásokat
Hol nézhető meg a motor?
sanyika!sok boldog szülinapot! szar ügy ha öregszik az ember mi?!
1976-os Rd350 magyar forgalmival hiányosan érdekel valakit? Ár: 130,000Ft.
Van mellette 3 másik veterán motor és egy autó amit csinálnom kell, nincs rá időm.
Ugyanitt fél Motoguzzi V50 hasonló áron eladó.
Jó kis köridőmérő.
:)
Lehet találni ypvs alkatrészeket,főleg Belgrád környékéről.Nálunk,szerintem olcsóbban mérik a cuccot, mint Magyarországon.A motorért,300 ojrót adtam.Egy használt kínai robogót,nem lehet ennyi pénzért venni.Kell rá költeni ,szerintem,legalább 500 eurót.Kell két új gumi,két dugó,hengerfúrás,tömítések,meg a többi amit még nem tudok.Nem is lesz ennyi elég
Találtam,ha jól emlékszem Szabadka környékén,1 pár ypvs hengert.Nemrég láttam valamelyik szerb hirdetésben.Ha érdekel,átpasszolom a hirdetést ,nézd meg a képeket.A telefont inkább mellőzöm,külföldi hívás nagyon drága.Írd meg az emil címedet,ha akarod.Az enyém beella@stcable.net
nincs ypvs alkatrészem. én is vennék
hijjá fel.06705507673
Köszönöm a választ Akkor párban lesz fúrva.Dugók vannak az ebay-en,csak a főtengely jó legyen.Nem szeretném teljesen széthúzni a blokkot.Fontos volna,használható központi kapcsoló,legalább egy kulcsal,mivel szétesett vagy szándékosan tönkretették,ki tudja.Így most lehetetlen kipróbálni,hogy müködik-e valami is rajta.Világítás,szikra stb.Ha van valakinek eladó,vevő lennék rá.
Milyen jó dolgokat lehet lelni még manapság.Fúrni párban.
Hi. Régi verzióm volt, de az nem volt pontos. Már van új,amivel már a levegő hőmérsékletéhez is tudom igazítani a mikuni fújvókát. Mert profi visszavonult versenyzők már így csinálják
Üdvözlöm a topic társakat ! Béla vagyok dél-bácskából.Régebben írtam kétszer-háromszor ide a fórumra.Hétfőn vettem egy rd 350 ypvs-t.11 évig nem lett hajtva.A forgalmija lejárt 2003-ban.Eléggé el van hanyagolva,de majd rendbeteszem.Az eladó szerint, a bal henger-dugó körül van a baj.Még nem bontottam meg.Az érdekel,hogy mindkét hengert fúrni kell,vagy ha a jobb henger jó,az maradhat ? Köszönöm az esetleges hozzászólásokat.
köszönöm szépen! arcoskodnak itt ezek a visszavonultak aztán ha nem lesznek edzésben hátba vágjuk őket a célegyenesben oszt csak lesnek majd sanyi!itt a fórumon volt már feltéve a táblázat hogy az átfolyási érték minek felel meg csak elfelejtettem mondani ha visszakeresel biztos meglesz