Sziasztok.
Motor vásárlás előtt állok és az R6-on gondolkodok.Esetleg tudnátok róla írni pár dolgot,vélemény,tapasztalat,típushiba,mire érdemes oda figyelni?
Előre is köszi a segítséget.
3 hónapja nyeli a pénzem, de remélem meghálálja. Ha van valakinek egy jó állapotú láncvédőburkolata, arra vevő lennék. Még gyári fúvókákat keresek meg tps szenzort, mert az előző gazdája pályázni akart vele(csak közbe esett egy szépet és nem ült vissza) és picit felpöckölte, ami érezhető is, de sajnos az alapjárat bizonytalan...
Sziasztok ...megmaradt pár alkatrészem R6-hoz amit eladnék ...
1 pár fekete hasidom,önindító,vízpumpa,olajszivattyú,első lánckerék takaró idom,olajteknő,hátsó lábtartók...
egyben 35 pénz lenne az egész, vagy valami értelmes csere is érdekel , mert csak kerülgetem itt ezeket...
N
em kötözködésből, hanem nagy fokú kíváncsiságból szeretném meg kérdezni, hogy hogy lehet egy 2006os gyártású 40 000km-es R6R-ért még ha szép állapotú is elkérni 2,2 millió forintot. Nem tudom hogy hívják de tudom hogy regisztrálva van ez a srác itt.
A motor eurotax ára 1,4 1,5 millió forint ennyi kilóméterrel. Az extrákat meg senki se fogja megfizetni a használt piacon. CSak gondoltam segítek neki kicsit eladni a motort. Mert így nem fogja
Motor vásárlás előtt állok és az R6-on gondolkodok.Esetleg tudnátok róla írni pár dolgot,vélemény,tapasztalat,típushiba,mire érdemes oda figyelni?
Előre is köszi a segítséget.