Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az R6 2000-es évjáratú.
Szevasztok!Kérdésem lenne azokhoz akiknek van tapasztalata REPSOL olajokkal.Van egy Yamaha R6-om,olajcserés lesz,kaptam 1 REPSOL Moto Sintetico 4t 10W40 olajat,perpillanat Motul 5100 10w40 van benne,tökéletesen meg vagyok vele elégedve.A kérdés,jó lesz e a motorba ez a fajta REPSOL vagy nem!
15255 hsz, akkor írtam neked egy mail-t. Ha nem kapod meg, legalább írj vissza, hogy "nem kaptam meg te jóképességűűűű!"
Írj egy mail-t a nicknevem és citromos fiókra, elküldöm még egyszer, hátha!
ugyanezen r6 hoz ventillátor kapcsoló jeladó?
YZF R6 alkatrészek 99-2005 ig.
70/6321-829
Ezt mire is kell véljem?
Ha arra gondoltál,hogy írtál vmit ezügyben akkor szólok,h nem kaptam meg...
Arra lennék kíváncsi, hogy leszarod, ha valaki ír neked ez ügyben, vagy leszarod, hogy valaki í4r neked ez ügyben? !
Nagyon szivesen!
A bowden jó lett. Köszi
bobyoazis@gmail.com
az előbb elgépeltem...
Áldjon meg az úr a segítségedért ! :) :)
Felőlem jöhet a "Yard",teljesen tiszta a motor,NEM LOPOTT és SEMMI SUMÁKSÁG a dologban..!
Inkább a rendszer egy fos ami ebben az országban működik...!
Az,hogy valakinek hatalma van nem élhet vissza vele mert az is megütheti a kedves bokáját...
Na de vannak normális emberek is -mint én :) - nem foglalkozok a hatalmukkal visszaélőkkel...
Köszi az infót és a segitséget!
Azért ebbe ne legyél biztos......
Tavaly májusba elkobozta a yard a motoromat, mert az egyik fórumtársunk irt valamit ezen a fórumon.... (még ha nem is gondolta komolyan) Több minnt egy év telt el, de még ma sem kaptam vissza..... Vigyázz mit irkálsz nyilvánosan....
Több senkiházi tetü is figyeli ezeket a fórumokat!
Eladó matrica.
50 pénz vázzal forgalmival....
Szia!

bobyoazis@g.mail.com

Köszi,rendes vagy és várom a mailt!
Az R1-en matricából van, emlékeim szerint az R6-on is az volt. Ha adsz egy e-mailcímet, részletezem. Alvázszám van rajta, meg hangnyomásértékek.
Mivel full tiszta a gép NEM LOPOTT és NÁLAM VAN AZ ÖSSZES KÜLFÖLDI PAPÍRJA,kulcsokkal együtt nincs mitől félnem !
Egy eredet vizsgával ki lehetne küszöbölni azt a buzi táblát de a kpm-be geciznek csak velem...! A szervizesek is csodálkoznak,hogy igy nem vizsgáztatják...! Szóval nem kell félnem,hogy ezt itt "reklámozom",de nem tudtam kihez forduljak segitségért...! Mert a "Polgár Jenő" úrhoz nem tudok...!
Szóval ha valaki tud infót,hogy néz ki az a buzi tábla s mi kell rá attól várom a segitséget (fotót+méretet)
boby7979@freemail.hu
Köszi mégegyszer!
Hello! 2005ös r6 hoz van egy eladó gyári kipufogóm,meg egy gyári plexim,ha érdekel valakit...
neked 5-ért adok négyet ...
20-ért megvennék egyet!
Csekk lyór mélbox!
Én már akkor ennyi pénzért az RJ15-öt vennék.
Srácok, ha van egy kis időtök, negnéznétek a korábbi üzenetemben lévő (előzmény) motort?
Köszönöm előre is
Srácok, ha van egy kis időtök, negnéznétek a korábbi üzenetemben lévő (előzmény) motort?
Köszönöm előre is