Szevasztok!Kérdésem lenne azokhoz akiknek van tapasztalata REPSOL olajokkal.Van egy Yamaha R6-om,olajcserés lesz,kaptam 1 REPSOL Moto Sintetico 4t 10W40 olajat,perpillanat Motul 5100 10w40 van benne,tökéletesen meg vagyok vele elégedve.A kérdés,jó lesz e a motorba ez a fajta REPSOL vagy nem!
15255 hsz, akkor írtam neked egy mail-t. Ha nem kapod meg, legalább írj vissza, hogy "nem kaptam meg te jóképességűűűű!"
Írj egy mail-t a nicknevem és citromos fiókra, elküldöm még egyszer, hátha!
Áldjon meg az úr a segítségedért ! :) :)
Felőlem jöhet a "Yard",teljesen tiszta a motor,NEM LOPOTT és SEMMI SUMÁKSÁG a dologban..!
Inkább a rendszer egy fos ami ebben az országban működik...!
Az,hogy valakinek hatalma van nem élhet vissza vele mert az is megütheti a kedves bokáját...
Na de vannak normális emberek is -mint én :) - nem foglalkozok a hatalmukkal visszaélőkkel...
Köszi az infót és a segitséget!
Azért ebbe ne legyél biztos......
Tavaly májusba elkobozta a yard a motoromat, mert az egyik fórumtársunk irt valamit ezen a fórumon.... (még ha nem is gondolta komolyan) Több minnt egy év telt el, de még ma sem kaptam vissza..... Vigyázz mit irkálsz nyilvánosan....
Több senkiházi tetü is figyeli ezeket a fórumokat!
Mivel full tiszta a gép NEM LOPOTT és NÁLAM VAN AZ ÖSSZES KÜLFÖLDI PAPÍRJA,kulcsokkal együtt nincs mitől félnem !
Egy eredet vizsgával ki lehetne küszöbölni azt a buzi táblát de a kpm-be geciznek csak velem...! A szervizesek is csodálkoznak,hogy igy nem vizsgáztatják...! Szóval nem kell félnem,hogy ezt itt "reklámozom",de nem tudtam kihez forduljak segitségért...! Mert a "Polgár Jenő" úrhoz nem tudok...!
Szóval ha valaki tud infót,hogy néz ki az a buzi tábla s mi kell rá attól várom a segitséget (fotót+méretet)
boby7979@freemail.hu
Köszi mégegyszer!
Írj egy mail-t a nicknevem és citromos fiókra, elküldöm még egyszer, hátha!
70/6321-829
Ha arra gondoltál,hogy írtál vmit ezügyben akkor szólok,h nem kaptam meg...
az előbb elgépeltem...
Felőlem jöhet a "Yard",teljesen tiszta a motor,NEM LOPOTT és SEMMI SUMÁKSÁG a dologban..!
Inkább a rendszer egy fos ami ebben az országban működik...!
Az,hogy valakinek hatalma van nem élhet vissza vele mert az is megütheti a kedves bokáját...
Na de vannak normális emberek is -mint én :) - nem foglalkozok a hatalmukkal visszaélőkkel...
Köszi az infót és a segitséget!
Tavaly májusba elkobozta a yard a motoromat, mert az egyik fórumtársunk irt valamit ezen a fórumon.... (még ha nem is gondolta komolyan) Több minnt egy év telt el, de még ma sem kaptam vissza..... Vigyázz mit irkálsz nyilvánosan....
Több senkiházi tetü is figyeli ezeket a fórumokat!
50 pénz vázzal forgalmival....
bobyoazis@g.mail.com
Köszi,rendes vagy és várom a mailt!
Egy eredet vizsgával ki lehetne küszöbölni azt a buzi táblát de a kpm-be geciznek csak velem...! A szervizesek is csodálkoznak,hogy igy nem vizsgáztatják...! Szóval nem kell félnem,hogy ezt itt "reklámozom",de nem tudtam kihez forduljak segitségért...! Mert a "Polgár Jenő" úrhoz nem tudok...!
Szóval ha valaki tud infót,hogy néz ki az a buzi tábla s mi kell rá attól várom a segitséget (fotót+méretet)
boby7979@freemail.hu
Köszi mégegyszer!
Köszönöm előre is
Köszönöm előre is