ne bolondozz már!
ez a minimum h segít az ember ahol tud
főleg a mai világba ahol a 15ezret elkölthetjük másra is! amúgy igazából semmi bajod nem származna belőle ha világítani a check lámpa csak gondolom neked is bassza már a csőröd
amúgy mikori a mocid azt el is felejtettem megkérdezne?
A héten megcsinálom, nekilátnék már ma, de nincs kondi meg ellenállás a boltok meg zárva...
Igen, kaptam egy linket a kipufogó fórumon az ago motors-hoz, 15.000- Ez igen jó hasznot termel...
Úgyhogy már csak az ára miatt is köszönet, hogy ennyit megspóroltál nekem
Mikor csinalod? Majd varom a fejlemenyeket! Amugy agomotors oldalon lehet venni de tobb mint 10ezer ft. Viccc h egy 100ft-os dologbol ien arat csinalnak. Tuti h abba is ez lehet csak egy pici dobozba bepreselve. Bar ha valaki panelre csinalja meg hasonloan kis helyen megvalosithato :) amugy az az erdekes h nekem mikor elkezdte irni a hibakodot , szetszedtem a dobozt es a villanymotor mukodott! Szoval nem ertettem miert ir hibakodot! Nah mindegy ezzel megoldod! :) meg legalabb nem lesz az a hulye villanymotor hang se
A lényeg!
kihúzod az szermo motorbol a csatlakozót! ienkor 17es hibakódot is fog írni mert nem érzékeli!
Leszereled az exup szervo motor dobozt. 2 csavar fogja!
kicsavarod a fedelének a csavarjait! 6 csavar fogja!
kinyitod a dobozt! látsz benne ien fogaskerekeket! kiszeded mindet elteszed egy dobozba ha netán 1szer még kellene neked!
kiveszed a motort! egyik végén van a fehér csatlakozó, a másikon a motor és van egy amin van 1 ien kis bizbasz
a kapcsolási rajz alapján odaforrasztod a megfelelőket amit írtam! a piros és zöldet szabadon kell hagyni! ha kész van a forrasztás akkor szigetelővel leragaszgatod és visszapakolod a dobozba! hátulja rá vissza a helyére csati rá és lám el is tűnik a hibakódod!
jah és ami kell hozzá!
egy 470uf 35V os kondenzátor és egy 4.7Kohm-os ellenállás, forrasztópáka, szigetelőszallag és kb fél óra
sok sikert!
Ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!
Hol tudok venni EXUP EMULATOR/ELIMINATOR-t
Acra Megaphone pipám van és kigyulladt a kis sárga lámpa 18-as hibakódot jelezve. EXUP servo motor is stuck. Az exup motor nem volt eddig levéve, hogy ne világítson a sárga lámpa, de most valószínű meghalt, ezért kellene az exup eliminator...
Íme pár kép én hogy alakitottam át a kipufogó rendszeremet , és hogy iktattam ki a pair rendszert , az első kollektor / Y / után el lett vágva a kipufogó és onnan lett folytatva , "hosszú" kollektorral , rugós össze csúszos rögzitéssel oldották meg a slip-on rögzitésést és egy lambda szonda helyett is elhelyeztek benne az átalakitást a Jano-dob csinálta 28pénz volt , előre lebontottam mindent , a exup motor a gyári helyén maradt bowdenenk eltávolitva. Kapott még egy pálya idom szettet kb 10-12kilóval lett könnyebb a motor de sokkal könnyebben irányitható lett ez azonnal érezhető lett. Azóta egy H.ringes pálya napon is voltunk ahol is 2 dolgot tapasztaltam szükségem van egy kormány lengéscsillapítóra , illetve 6-7ezer között lett benne egy lyuk egy egy elkotázott kanyar után ahol vissza esik a fordulat van egy pillanatnyi tétovázás benne :/
sziasztok mit eredményez az ha leengedem a motor elejét (yamaha r6 03) 5-5 cm-el? hátulütő vagy előny esetleg igazából a gond az az h 3.ik ban még elég rendesen emeli az elejét és volt már hogy meglepett a dolog....
:) :) Semmi baj,nyugalom ! Ha nem kaptam meg a mail-edet,honnan tudjam,hogy írtál? :)
Oksa írok egyet a citromodra most,de szólj ha nem kaptad meg ;) !
ez a minimum h segít az ember ahol tud
főleg a mai világba ahol a 15ezret elkölthetjük másra is! amúgy igazából semmi bajod nem származna belőle ha világítani a check lámpa csak gondolom neked is bassza már a csőröd
amúgy mikori a mocid azt el is felejtettem megkérdezne?