Eladó meg maradt pár R6 alkatrészem de akár másra is jók:
-Gyertya CR10EK keveset futott 4 db 5 ezer
-Plexi 99-02 5 ezer
-Kormány csapágy 99-02 2 ezer
-Gyári fék és kuplung kar 99-02 5 ezer/pár
-Tengely gomba keveset használt karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-Bukógomba (LSL copy) távtartóval csavarral, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-LSL Bukógomba dobozzában keveset használt, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 15 ezer/pár
-Vízcső, üléshuzat, gyári rendszám tartó, kiegyenlítő tartály tartó fül, prizma egyben 4 ezer.
Egyben olcsóbb!
Szia,
A két motort nem nagyon lehet összehasonlitani. Egyik inkább sport, másik inkább túra.
Amúgy atix83 irta jól, 2003-tól már injektoros az R6.
Nekem is van 2003-as eladóm.
Üdv:
Ukb
Újabb tünettel gazdagodtam. Miután bemelegszik a motor, baloldalt finoman szivárog a hűtőfolyadék. Köcsög idő, hogy ilyenkor nem tudom sehova sem vinni.
A yamaha 2004-tol gyartja injektorral az R6-ot. Jobban ajanlanam a 2004-2005 evjaratot. 2 eve van 2004-esem. Nagy bajom meg nem volt vele. En most akarok megvalni tole, ha esetleg erdekel.
Olyan gondom van a motorral, hogy alapjáraton kihagy az egyik henger. Most volt gyertyacsere, mivel a középső két gyertya megadta magát és az egyik henger nem is ment, a másik pedig úgyahogy. Most a gyertyacsere után menetközben semmi gond, de az alapjáraton kihagy. Valakinek volt már hasonló problémája?
Sziasztok!
2003-as R6-ról mi a véleményetek?
Jelenleg egy Cbr 600F4-em van,1998-as.
Hátha esetleg valaki össze tudná hasonlítani a két gépet.
Előre is köszi.
-Gyertya CR10EK keveset futott 4 db 5 ezer
-Plexi 99-02 5 ezer
-Kormány csapágy 99-02 2 ezer
-Gyári fék és kuplung kar 99-02 5 ezer/pár
-Tengely gomba keveset használt karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-Bukógomba (LSL copy) távtartóval csavarral, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 10 ezer/pár
-LSL Bukógomba dobozzában keveset használt, karcmentes 99-02 (de más típusra is felszerelhető) 15 ezer/pár
-Vízcső, üléshuzat, gyári rendszám tartó, kiegyenlítő tartály tartó fül, prizma egyben 4 ezer.
Egyben olcsóbb!