Sziasztok!
Eladó egy, a képen látható fék- és kuplungkar szett mai hivatalos árfolyamon, 6695 Ft-ért. Kettőt küldött a kici kínai, nem tervezem mindet felhasználni, ezért megválok tőle.
Személyes átvétel Heves, Hatvan és Gyöngyös körzetében!
Sziasztok! 2003as r6-hoz keresek jobb oldali deknit ami a vezérmüláncot fedi. Sajna már csak ez hiányzik, hogy végre mehessek ebben a jó időben :( Ha valaki tud vagy haverja ismerősének a munkatársának van elfekvőben bontott blokkbol vagy akármi légyszi szóljatok! előre is köszi!
Ez a motor banki vissza vett volt 1.699.000-ért volt kint a motoradban tavaly nyár elejétől onnan került át budaörsre folyt az egyik gátlója meg aszem az egyik fejdom karcos volt , le is szervizelték a radban féket , első gátlókat meg kapot olajat ha jól emlékszem.
Nem veszem rossz néven , szeretheti is a friss levegőt a polcon mint amint írtam szeretném eltávolitani a rendszerből , a slip-on közben meg érkezet tehát az uj lánccal és egy szinkron után elviszem lepadoljuk , aztán át alakitatom a kipufogot , és utána is meg méretem aztán veszek egy rakalap zsepit hogy ki sírhasam magam hogy mennyivel gynegébb lett majd holnap rakok fel pár képet , érdekes a szivó az alsó határ értékre mászott le viszont a kipufogó 0.03al határ érték alá
Hát emisszió, igen. Viszont amíg a katalizátor benne van én nem kötöttem volna ki. Szereti a katalizátor a friss levegőt :) Nem szerettem volna beleszólni mielőtt rossz néven veszed
Eladó egy, a képen látható fék- és kuplungkar szett mai hivatalos árfolyamon, 6695 Ft-ért. Kettőt küldött a kici kínai, nem tervezem mindet felhasználni, ezért megválok tőle.
Személyes átvétel Heves, Hatvan és Gyöngyös körzetében!
99-02 R6
70/6321-829
Fekete szinben van egy felesleges.
Udv
Van egy tartalekba.
Udv
Már csak a Yoshimura van meg!
06 30 635 9305