Én is lecseréltem tavaly, nem nehéz. Vedd le a radiátor (hűtő) kupakját amikor a motor hideg.
Jobb oldalt lennt van egy asszem réz csavar amit ki kell csavarni (leírás). Én a csöveket is lehúztam. Érdemes 1x-2x ioncserélt vízzel átmosni a rendszert, úgyhogy én nem fagyállót tennék bele először. Ha kifolyt, akkor a csöveket és a csavart rakd vissza. A hűtőbe annyit tegyél, hogy fullon legyen. Érdemes a kiegyenlítő tartályt is leszedni, átmosni, kiüríteni. Ha kész felmelegíted üzemi hőmérsékletre, majd megvárod amíg lehűl. Aztán mehet bele az 50-50% etilén-glikol ioncserélt keverék. További szép estét!
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni. 2006-os R6R-re nem tudom feltenni a kormánystabilizátoromat mert a kormányközépcsavar menete kb. a felénél meg van szakadva. Hogy miert abba most ne menjünk bele. Kérdés, hogy milyen lehetőségek vannak ennek a hibának az orvoslására. Ilyen alátétes dolgok nem segítenek. ( Nem akarom a villaszárhoz rögzíteni a stabit ... ) Előre is köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólását.
Sziasztok!
03-as R6-osomban hűtővizet szeretnék cserélni, de a service manual leírása nem egyértelmű. Tudtok segíteni, hogy mennyit kellene beletöltenem egy leengedés után?
Ma voltam márkaszervizben.... A gyertya volt a gond. 4-ből 3 kinyiffant! Benne az új gyertya most már tökéletes. Szerencsére semmi dugulás! A gyertyák még gyáriak voltak. Szerencsére nem is húzott le a márkaszervíz. Minden fasza:)
Sziasztok ! 2006-os R6R nél szeretném a láncvédő műanyagot leszedni de az istenért nem férek hozzá a kerék felöli imbuszhoz. Valaki ötlete lenne esetleg. ( Nem akarom kiszedni a kereket :( )
valószínű a dugulás. azért is írhatta ki a 46-ost injektor problémára. azt esetleg megpróbálhatod hogy a benzint leengeded és friss benzint öntesz bele egy kis spurival vagy más injektor tisztítóval. hátha segít rajta.
Végülis akkor irta ki mikor az akksi már elég gyenge lett! Akkor ujrafel lett töltve.... Az alap kijelzőről el is tünt a 46-os kód! De bementem a diag menübe és a 61-es pontban még irja a 46-ost!
Nekem a 30-as kódot írja ki Ez mit jelent?
Én is lecseréltem tavaly, nem nehéz. Vedd le a radiátor (hűtő) kupakját amikor a motor hideg.
Jobb oldalt lennt van egy asszem réz csavar amit ki kell csavarni (leírás). Én a csöveket is lehúztam. Érdemes 1x-2x ioncserélt vízzel átmosni a rendszert, úgyhogy én nem fagyállót tennék bele először. Ha kifolyt, akkor a csöveket és a csavart rakd vissza. A hűtőbe annyit tegyél, hogy fullon legyen. Érdemes a kiegyenlítő tartályt is leszedni, átmosni, kiüríteni. Ha kész felmelegíted üzemi hőmérsékletre, majd megvárod amíg lehűl. Aztán mehet bele az 50-50% etilén-glikol ioncserélt keverék. További szép estét!
2003-as R6-ba szeretnék olajat cserélni. Szerintetek jó választás a Motul 300V Factory Line 10w40?
Mennyit kell beleönteni? A könyvem sajnos nincs, saccolni meg nem akarok. Köszi!
Nekem van igaz, 2003-ashoz de nem sokba különbözik.
Adsz egy mail címet elküldöm.
Van hozzá bontott alkatrészem.
03-as R6-osomban hűtővizet szeretnék cserélni, de a service manual leírása nem egyértelmű. Tudtok segíteni, hogy mennyit kellene beletöltenem egy leengedés után?
Sajnálatos dolog történt,így hozzátok fordulok alkatrészek ügyében. Amiket nem tudtam beszerezni 2004-es R6-ra: baloldali tükör,jobb-bal vázvédő,kormánysúly,kuplungkar,első fékolajtartály. Ezekből ha valakinek van,vagy tudna eladót kérem jelezzétek felém!
Köszönöm!
Keresek 2001-2002 R6 hátsólámpát meg kerék járati takaró részt. Van valakinek?