Nem tudom mennyire szűrhető vele ki a TPS hibája, de egy próbát megér. A gyújtás kapcsoló 0 állásban van, a vészleállítót lekapcsolod, megnyomod, és nyom,va tartod a műszerfalon a Reset és Select gombot, közben ráadod a gyújtást, vársz 8s-t. A kijelzőn megjelenik a diag vagy CO felirat. Elengedheted a gombokat. Select-el a Diagra állítod. Majd a két gomb hosszú megnyomásával belép a diag menübe. Itt az 01-es kóddal jelölt érték a gázmarkolat állását mutatja. A táblázatban megadott értékek szerint kell működnie. A Selecttel tudod léptetni a többi kódra. Kilépéshez leveszed a gyújtást.
Bajban vagyok! Olyannyira, hogy a szerelo sem talalja a hibat! Akinek barmi epito jellegu otlete van a lent emlitett problemara, kerem ossza meg velem, söröm van dögivel! :)
Yamaha R6 2003.06
Inditas utan furcsa alapjarat. Nem all le.
Menet kozben, gazadasnal betorpan! Fokent alacsony fordulatszamon es neha a semmibol elojon a nyomatek.
Nincs ero es betorpan gazadasra.
Injektor sor cserelve.
Valakinek otlet? Itt a nyar es en autozok, ez szornyu! :/ :)
Ui.: Egyuttal keresnek rovid, erre a tipusra felszerelheto kipufogot!
Sziasztok. Yamaha R6-ra (2005) keresek elso lámpát, jó lenne original, nem utángyartott a kici kínaiaktól. Valaki épitette már át Angel Eyes-ra, vagy egyeb szépitgetést csinalt tajta ? Koszonom a válaszokat.
le a kalappal. Nagyon komoly.
70/6321-829
Nekem van állórészem.
70/6231473
Mennyibe adod?
Koszonom szepen a faradtsagot! A sör jar! ;)
Letudod irni hogyan kell?
A muszerfal menuje nem ad ki hibat, igy nem tudjak, hogy mi a pontos hibaforras.
Jelenleg epp TPS szenzort vadasznak.
Bajban vagyok! Olyannyira, hogy a szerelo sem talalja a hibat! Akinek barmi epito jellegu otlete van a lent emlitett problemara, kerem ossza meg velem, söröm van dögivel! :)
Yamaha R6 2003.06
Inditas utan furcsa alapjarat. Nem all le.
Menet kozben, gazadasnal betorpan! Fokent alacsony fordulatszamon es neha a semmibol elojon a nyomatek.
Nincs ero es betorpan gazadasra.
Injektor sor cserelve.
Valakinek otlet? Itt a nyar es en autozok, ez szornyu! :/ :)
Ui.: Egyuttal keresnek rovid, erre a tipusra felszerelheto kipufogot!
Eladnám 2003-2005-ös Yamaha R6 pályaidomom (faridom,hasidom, fejidom PLEXIVEL,első sárvédő, tankborítás) fényezve, felmatricázva, csavar helyek kialakítva, faridom sérült volt, de meglett csinálva! Adok hozzá egy gyári R6 kipuffot is.... 40 pénz 305238334
Nálunk is van mindkettő (új és bontott is)
30/625 8400
Üdv: Andi