Aki jelentkezik az R6 csoportba, amit én csináltam és a profilja nem publikus, vagy nyilvánosan nem látszik, hogy Yamaha R6 tulajdonos, akkor írjon nekem üzenetet. Automatikusan senkit se veszek fel, ha nem egyértelmű, hogy R6 tulaj.
Ja, mert te úgy gondolod kisfiam, hogy a r6 fórum nem azért van, hogy pl motorokról -mint mondjuk egy r6- társalogjuk, keressünk alkatrészt, üssünk nyélbe üzleteket, hanem azért, hogy a magadfajta, aki saját magas szerint lerakott már valamit is az asztalra (ha-ha-ha) az itt arcoskodjon azzal szembe, akit még alig látott itt (mondjuk azért, mert az illető pl többet motorozik, mint a gép előtt csethuszárkodik... ). Jól van öcsém, megnyugodtam, te pakolgasd csak tele az asztalaidat sz@rásig, én addig motorozok, és biznyákolok ;) de főleg ne ugass bele a dolgomba, vili kiscsikó, mert aztán te leszel az, akit én lerakok az asztalomra... darabokban ;) további szépet (a többinek is), és el ne felejtsétek:
- km óra alsó-felső
- rendszámtartókonzol
- sport lábtartó
Hát mert Agó fél kettőkor mondta, hogy jöhetek 4-re. Én meg akkor nem otthon voltam.
Felkerült a full Bódis és belőttük a PC-t. 172Le vártunk de "csak" 168 lett. +8 paci lett keréken az uccsó állapothoz képest.
Ezer bocsánat. Délután kb. 2ig voltam gépnél, mivel nem írtál, gondoltam változott a program. :( Utána meg már este későn értem géphez... Milyen volt? Mik lettek csinálva?
Nem tudom, hogy ide (azt hiszem igen), de megírtam hogy a KTM-es szerelő akivel beszéltem, volt anno ilyen Yamaha oktatáson és ott mondta neki egy "nagyember", hogy még az R1-be is ásványi olajat ajánl a gyár... persze nem mondta h én is azt tegyek bele, mert Ő is a Fireblade-jébe full szintetikusat tesz, de elgondolkodtató... Én akkor is megmaradok a 300V F-nél.
Raktársöprésből maradt egy K&N légszűrő ! Vadonat új, bontatlan! Amihez jó :
YZF R6 99-09 R6S
tipus szám:H096A6
10000 FT az ára
akit érdekel dobjon egy mailt
jedis@freemail.hu
Széles utat
Jedi
bár gyanítom ,hogy ezek után teljesen mindegy ...
- km óra alsó-felső
- rendszámtartókonzol
- sport lábtartó
Hajrá!
Felkerült a full Bódis és belőttük a PC-t. 172Le vártunk de "csak" 168 lett. +8 paci lett keréken az uccsó állapothoz képest.
http://youtu.be/jXiYMT045hQ
ja,jelentkeztem az R6 csoportba kerem tisztelettel ,majd azze vegyetek fel.
Kicsit régen ajánlottad már a karbi sort 2002-es R6hoz. A kérdésem az lenne, hogy meg van e még, mert nagyon úgy fest hogy az a baja:(
Köszi!
Korábban írtam, hoyg ingadozik a fordulatom, meg néha egyszer csak felpörög magától a motor.
Úgy tűnik karbi probléma.
2002-es évjáratú komplet karburátor sort keresnék, (olcsón:) ha van valakinek légyszi jelezze!
Köszi!:)
https://www.facebook.com/group...
Én személy szerint utálom a facebookot de ilyen esetben (pl. szavazás) nagyon jó dolgokat tud...
Itt az R6-os tulajának a telszáma: 06704188895
Sok sikert!
"Yamaha R6 Magyarország!"