A gyári kipuff rendszerrel meg nem mondod h nincs rajta katalizátor :) A toldást takarja az idom. Hidd el nem vágtam volna, mert volt 1-2 álmatlan éjszakám miatta. De többször átnéztük és nem akartuk kitenni kalapálásoknak, mert akkor tuti elbaszódik. Mind1 összerakva észrevehetetlen. Nagyon jól megcsinálta Raptor Feri (szegény nyugodjon békében).
Én először egy Raptor dobot vettem és ahhoz akartam csak a dobot levenni, de nem lehetett, mert egybe volt "műtve" az egész és egyszerűen nem lehetett lehúzni. A katalizátort kivágtuk, de profin össze van kötve a gyári rendszer, tehát használható. Jó lesz külföldön.
Azt vágom, de nekem ott ahol neked bilincs van nincs semmi (nem volt semmi). Tehát nekem egybe volt az egész... A faszér se flexeltük volna le ha bilinccsel lett volna. Próbáltuk széthúzni is, de semmi. Körbe volt szerintem forrasztva.
Allitolag ez ra valo a Leo vince szerint.mondjuk h ra vissza-e lehet ,majd az exupot epiteni nemtudom.bar a kawa Z 750nel mikor a leo dob rament egyaltalan nem volt gyengebb .
Pld a Bódis dobot nem lehet feltenni a gyári leömlőre.De lehet hogy amit te vettél,az megegyezik.Nem kell tudás az átszereléshez,csak szerszám.Nem egy nagy dolog.Én kb.1hétig mentem Exup nélkül,de visszaépítettem a sportdobra(gyáriról levágtam,közdarab és bilincs kellett meg hátsó kipufogóra tartókonzolt csináltam).Mivel én nem pályára használom,igy észrevettem,hogy alul sokkal szarabb lett.
Én az Exupot visszaraktam,mert alul gyengébb lett.Simán fel tudod rakni exup nélkül.Én kivettem a két bowdent,ennyi.Igy nem jelent meg a hibakód.Ha kiveszed a motort akkor jelezni fog.Megegyezik majd az átmárő?
Valasz mkinek.
O6-os,igen az exup miatt kerdeztem,de ha csak kikötöm es ra a masik akkor ok.es hova teszem azt a logo kabelt?teljesen vegyem le?nem lesz valami hibakod?
ja Leo vince Carbon Factoryt rendeltem,jövö hetre varom.
Nem kellene még egy ilyen összeröffenés? Mondjuk csak 2 hét múlva lenne jó, hétvégén.