Britton, Akle! Köszönöm a válaszokat. Megvan a 190 2ct és marad az éven a puding próbája az evés :-) Lassan össze rakom a fékrendszert, mert átmostam az egészet és megy be az rbf600, bízom benne nem fogom magam le sz....ni a légtelenítéssel. Aztán jöhetnek a személyes tapasztalatok.
Eladó sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban.
Frissített árukészlet! www.r6parts.hu
06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Köszönöm a választ!
Nekem is ilyen a vészleállító!Ha egy kicsit hozzáérek már le is áll.
Holnap meg is nézem.
Meglehetett javítani a kapcsolót vagy cserélni kellett?
Nekem volt hasonló, de azt a vészleállító csinálta, mert rossz volt az érintkezése. Ha egy kicsit hozzáértem, már le is állt a motor. Kicsit szivatott mire rájöttem
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Az mitől lehet ,elfordítom a kulcsot és a benzinszivattyú nem indul be?
Nem mindig csinálja ezt.
Ma menet közben is leállt,amikor nagy fordulatra ért(9000).
Ez mitől lehet?Esetleg rossz a szivattyú?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Leg kevésbé a km órát nézd :-).Én évente legalább 2 motort veszek.Egy részét továbbadom egy részét megtartom.Szerintem a motorvétel azzal kezdődik aki eladja és annak környezete is sokat árulkodik a motorról.Hol és milyen körülmények között tartja.Egy szakavatott szem hamar kiszúrja,ha"bütykölve"volt a vas,az az nem hozzáértő kezek szerelték szervizelték.Én pl megnézem a csavarokat is:ha mindenhol egyforma nincs szétnyalva az már jó jel.Amennyiben a teló állítócsavarján látszik h sűrűn volt állogatva azzal tuti pályáztak.Meg kell nézni milyen benne az olaj,de nyilván a blokk állagának a tükre maga a motor hangja....
Helló!Szeretnék egy kis tánácsot kérni:Most váltanék kategóriát és egy 2005-től gyártott r6 okat néztem kb. hány km-rel vehetem még meg?és mivel nem 2 évre szeretném megvenni ezért kérlek titeket úgy viszonyítsátok a km-ert egy szezon durván 5000km megyek egy motorral!+Még annyi hogy mire figyeljek oda egy vétel során!Válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani,hogy 2004-es r6-hoz hol tudnék sport fékbetétet venni,vagy valami normálisat esetleg karbon,mert a mostanit nemrég vettem,de így kissé befog az első. Előre is köszi!
99-02-ig alkatrészek eladók
Főtengely,
hajtókarok
karbisor
kuplung
váltó
gyújtá
s elektronika
fesz. szab.
hátsó villa
lengéscsillapító
hasidomok
légszűrő+doboz
önindító..
.
stb...
egyben 60.000.-
0670 hatvanegy55160
Megmaradt 1pár R6 alkatrészem:
99-02-ig
Gyári kipufogórendszer
Rendszámtartó indexel
4db gyújtótrafó
Lánckerék takaró műanyag
Önindító
Vákum és vízcsövek
Az egész 25ért elvihető!
Frissített árukészlet! www.r6parts.hu
06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Nekem is ilyen a vészleállító!Ha egy kicsit hozzáérek már le is áll.
Holnap meg is nézem.
Meglehetett javítani a kapcsolót vagy cserélni kellett?
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Az mitől lehet ,elfordítom a kulcsot és a benzinszivattyú nem indul be?
Nem mindig csinálja ezt.
Ma menet közben is leállt,amikor nagy fordulatra ért(9000).
Ez mitől lehet?Esetleg rossz a szivattyú?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezen gondolkozom most vagy a Sportsmarton.
bocs hogy belevau
Azt biztos tudod hogy karbont csak pályára. Ha nem tudod akkor most már tudod. közúton szart se ér.
HA nem felejtem el holnap írok rá árat!
http://viewitem.eim.ebay.hu/Fr...
06209861550