2005 r6-hoz keresnék, első lámpát, fejidomkonzolt, meg első sárvédőt, de igazából vannak törött idomjaim is, ezáltal ha valakinek vannak szintén töröttek elfekvőbe fillérekért, arra is igényt tartanék, hátha összetudnék legozni a töröttekből valamit :D
Srácok, 2000-es R6-ba olajcsere esetén belemegy a 3,6 liter olaj, ha olajszűrőt is cserélek? Érdemes jobb minőségű olajszűrőt venni, vagy jobb az olcsóbb is, pl: Hilfo? Köszöntem!
Igen, a karbi szinkron nekem sem segített:(
És neked hoyg szünt meg?
(remélem nem a motor eladásával:)
Amugy a motor magason iszonyat erős és tünetmentes!)
Kb két éve megvan már az R6-osom (2002-es, karbis) és már azóta egy elég zavaró hibája van és nem tudok vele mit kezdeni, pedig már darabokra szedtük párszor a szerelő barátomma.
A hibajelenség: Üresben nehezen ejti a fordulatot vissza az alapjáratra valamint néha 2-3 ezerre felmegy és ingadozik. Ez a jelenség gyakran menet közben is jelentkezik, pl piros lámpánál állva egyszer csak felpörög a motor. (melegen szinte minden piroslámoánál eljátsza)
Úgy viselkedik mint ha tipikusan farslevegőt szívna. (legalábbis amikor még SIMSON-om volt 15 éve az csinált ilyeneket.
A karbisort már szétszedtük, a menbránok is tökéletesek, valamint az összes létező szövócső stb...
Ha esetleg valakinek volt hasonló panasza, vagy csak van egy jó ötlete légyszi segítsetek!
Aksim még a gyári, a nagyvas.hu -ról rendelek. Egész jó áron adják a cuccokat. DOT 5.1 annyival jobb? Ja meg Brembo versenybetétek kerülnek bele előre.
Üdv All!
Én a 00 R6-omban nem mostam, Hilfo szűrőt raktam bele anno, nem tudom, mosható volt e a gyári! A 05-é biztosan nem mosható, mivel össze van szegecselve a szűrő a műanyag kerettel. Ha szétfúrnám, akkor nézne ki úgy, mint a képen. Egy szó, mint száz, valószínűleg lesz egy eladó sportszűrőm 05 R6-hoz. (Pontosabban 03-05) Ezen évjárathoz nincs Hilfo utángyártott, csak eredeti, tudtommal, arany árban!
2005 r6-hoz keresnék, első lámpát, fejidomkonzolt, meg első sárvédőt, de igazából vannak törött idomjaim is, ezáltal ha valakinek vannak szintén töröttek elfekvőbe fillérekért, arra is igényt tartanék, hátha összetudnék legozni a töröttekből valamit :D
üdv