Én is azt mondom, hogy inkább rakjál hozzá. Én 800-ért adtam el (2004), tip-top állapotban és teljesen költségmentesen. Aki megvette, csak rá kell ülnie és go!
hát srácok ez felett elsiklottam.de az rémlik hogy hiányozni szokott meg bevillanik a lámpa.de mintha azt is mondta hogy motorolajat önt bele ami szintetikus.szal nemtom.
viszont van egy másik jelöltem is de az 2000 es évj és nem tetszik a lámpa rajt hátul.felrakhzo rá a led es köralakú ?gondolom fenéklap és lámpa csere.és esetleg van e valakinek elfekvőben 1?
Sziasztok srácok.Lenne egy kérdésem és őszinte válaszokat kérek ha lehet.Nézegetek egy 2001 est és a tulaj állítása szerint 2 tank nyélgázas motorozás után kell rá önteni neki olajat.Ez normásil?a motorban 37 ezer van és castrolt rak bele.Valamint valamit javítottak a hengerfejen de nem tudja mit.Azóta is használja és semmi baja.Kérek mindenkit aki tud válaszoljon mert szeretném megvenni de hát őszintén kicsit riasztó a dolog így.Köszönöm
Mivel lehet a gyári levegőszürőt tisztítani vagy mosni?
Bármilyen légszürőolajjal be lehet olajozni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
jo a hangja .
es azert nem veszek injectorost mert erre ennyim van.sajnos
a másik kérdésedre , pedig igen a válasz ... meg lehet csinálni kerek lámpásra ...
ez volna az ami eszi az olajat.
viszont van egy másik jelöltem is de az 2000 es évj és nem tetszik a lámpa rajt hátul.felrakhzo rá a led es köralakú ?gondolom fenéklap és lámpa csere.és esetleg van e valakinek elfekvőben 1?
Szerintem hanyagold, keress másikat!
mennyi olajat kell ráöntenie?
első Soft 22eft 120/70/17
Hátsó Medium 21.eft 180/55/17
Egyben 40eft
van valakinek BOdis dobja ,rendszere?tapasztalatok rola?
köszi
http://www.kepesmotor.hu/yamah...