Heló!
Akkor vajon most aggódjak,vagy ne.Nem tudom,hogy ez most egy problémának köszönhető,vagy természetes,hogy egy bizonyos km után megszűnik ez a hangjelenség.
1 ötös az irányára. De ha szimpatikus vagy, heteró, és saját használatra lesz, gumival. Akkor engedhetek is belőle ha ugy akarom. Vagy ha mindenki ugy akarja. Persze jár hozzá grátisz ajcsi is, szintén csak akkor ha megfelelsz az előző leirásban foglaltaknak.
Köszi a helpinget! Most szeretnék olajat cserélni. Motul 5100 10w40, vagy a 10w50 kerülne bele, ha van ilyen... Te milyen olajat tennél bele?(Lehet, hogy kérdeztem már a közelmúltban)
a képen a zölddel bekarikázott rész a primer hajtás ami a főtengely fogaskerekéből és a kuplung fogaskerekéből áll (ezen nincs rajta a kuplung), itt szokott visítani
Erősen kenőanyag függő. Van olyan motorolaj amely képes megszüntetni a hangot. Nem váltottál olajfajtát a legutolsó olajcserénél, ill amikor megszűnt a fütyülés?
Heló!
Nekem fz6-om van és az lenne a kérdésem,hogy mi van akkor ha nincs már ez a visító hang?Ennél a típusnál is jellegzetes ez a fajta hang,de az enyémnél megszűnt.
Úgy emlékszek hogy az első oljacsere után nem tünt fel hogy visított volna!
Yamalube
ezt raktam bele asszem