Nem marja meg, használhatod nyugodtan! De ugyanúgy a brigéciolt vagy más spéci alkatrész tisztító lötyit is, csak mikor mosod akkor a végén a belső oldalról csapasd, hogy ki is vigye a koszt!
Nincs esetleg valakinek eladó 2003-as évjáratú YAMAHA R6-hoz, bal oldali fényszóró búrája, csak a "plexi" vagy esetleg félbevágott bal oldali fényszóró?
Valamint keresek műszerfal előlapot is.
Én meg az r1-t. Ugyan ez, csak a vagyonszerzési illeték 94.600 kemény magyar forint. A végösszeg: 123.500. Plusz biztosítás, majd meg még a teljesítmény adó. 2012 Magyarország!
Kemény ez az új átírási rendszer!
Tegnap írattam át 03-as R6-ot.
-Eredet vizsga: 17.000 Ft
-Új forgalmi, törzskönyv: 12.000 Ft
-Gépjármű szerzési illeték: 47.300 Ft
Hol van még a teljesítmény adó?
Bekaphatják a buzik!
Csáó!
''05-ös R6-hoz keresek bal oldali gyári lábtartókonzolt egyben vagy alkatrészenként.
Három darabból áll, ebből nekem 2-re lenne szükségem: Maga a konzol és váltókar (magyarul taposó nem kell)
Eladó pályára vagy közútra pár dolog.
hűtő,,sérült de tökéletes,,
sport lábtartó
km óra
fejidom tartó,,ez csak pályára,,
javított de tökéletes tank,
féktárcsák
első-hátsó kerék
Nem marja meg?attól tartok.én is gondoltam rá.csak nem mertem.Brigéciolt sem,
Féktisztító spray is tuti!
Sport levegőszürőt mivel lehet tisztitani a speciális folyadékon kivül?Olaj az egyértelmű hogy kell.
Nincs esetleg valakinek eladó 2003-as évjáratú YAMAHA R6-hoz, bal oldali fényszóró búrája, csak a "plexi" vagy esetleg félbevágott bal oldali fényszóró?
Valamint keresek műszerfal előlapot is.
Köszi a visszajelzést, közben úgy tűnik megoldódott a dolog. Ha mégse jön össze, majd kereslek.
Tegnap írattam át 03-as R6-ot.
-Eredet vizsga: 17.000 Ft
-Új forgalmi, törzskönyv: 12.000 Ft
-Gépjármű szerzési illeték: 47.300 Ft
Hol van még a teljesítmény adó?
Bekaphatják a buzik!
''05-ös R6-hoz keresek bal oldali gyári lábtartókonzolt egyben vagy alkatrészenként.
Három darabból áll, ebből nekem 2-re lenne szükségem: Maga a konzol és váltókar (magyarul taposó nem kell)
Eladó pályára vagy közútra pár dolog.
hűtő,,sérült de tökéletes,,
sport lábtartó
km óra
fejidom tartó,,ez csak pályára,,
javított de tökéletes tank,
féktárcsák
első-hátsó kerék
Yamaha R6 2003-05 -ig
Üdv
főtengely,hajtókarok,karbi,kuplung,váltó,gyujtásbox,fesszab.,
lengővilla,rugós tag,légszűrőház,blokkfelek...stb...
70/6321-829
Van 4 db cr10ek új gyertyám, 9000 ért elvihetők.
nem kell az idomod szétbarmolni, nekem van hozzá konzolos.
Ha érdekel hívj, 30 2454523