azt csak akkor tudod érdemlegesen megállapítani, ha kiveszed a spanolót s megnézed , hogy meddig jön ki ...
a láncra rálátsz így is ,de nem tudod majd megmondani , hogy rossz-e....
sziasztok, nagyon elhataroztam magam egy r6-os vasarlasan...egy 06-07-est szeretnek. A baj az h eddig akarkivel beszeltem szinte mindenki le akart beszelni errol...legtobbje a megbizhatosagra helyezte a hangsujt...h gyengek es h sok baj van a szervizelessel...es meg ojat is hallottam h van bennuk valamifele "tablettak" amik eleg sokba kerulnek ha cserelni kell...megkernem akinke van ijen kiadasu gepezete irjon par sort ha van valami fobb bajuk ami inkabb erre a modelre ut...v barmi kulonlegesseg...nem ez lenne a elso motorom...tavaly egy 600rr-em volt azelot meg gsxr-en motroztam...elore is koszi....
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy a 2000-es R6-om blokkja jobb oldalán, az oldaldekninél csavarok mellett minimálisan szórja az olajat. Gondolom tömítés csere. Ilyen tömítést honnan tudnék szerezni?
Carlos, király a felnicsík, majd küldök képet is...
Sziasztok! Eladó JTF580-16-os első lánckerék (530-as lánchoz ,gyárival megegyező fogszámú)O km csomagolásában 2000 ft+posta
Ha kell képet küldök róla.
Üdv!
Ezeknél ez normális, a kuplung és a főtengely ahogyan egymásba kapcsolódik ott keletkezik ez a hang. A fogaskerék fogárok kialakítása miatt van. (mint versenyautóknál az egyenes fogazású diffi)
A műszerfal alatti csatiba kell belekötni a Fokozat kijelzőt....
de az csak egy köztes csati sztem amit Te bármivel is össze szeretnél dugni .... annak van egy ellendarabja és azt kell oda kötni amit előbb írtam....
a láncra rálátsz így is ,de nem tudod majd megmondani , hogy rossz-e....
előbb fogod majd HALLANI ha csere érett...
a kuplungé , meg a gyujtásé...
Abszolult semmi gond nincs vele.Nekem két éve van ilyen,olajcsere és gumin kivül semmi nem kellett hozzá.Én csak ajánlani tudom.
Carlos, király a felnicsík, majd küldök képet is...
Ha kell képet küldök róla.
Üdv!
Ez normális?
de az csak egy köztes csati sztem amit Te bármivel is össze szeretnél dugni .... annak van egy ellendarabja és azt kell oda kötni amit előbb írtam....
Hova kell csatlakoztatni a fokozatkijelző stekkerét?
R6 alkatrészek utcára vagy pályára.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...