Nekem ennyire nem volt hangos, de hasonló hangot produkált. Viszont amiko kivetted üresbe akkor az nagyon fura volt. Még valami daráló hang is hallatszott
Tomi nekem a 600 k7-em csinált ilyen hangot mikor elbasztam a lánc beállítást és túl feszes volt illetve a crossmotorom is csinált ugyanilyet amikor szintén túl feszes volt a lánc nekem a 600-on illetve az 1000-en is minusz1 volt fent illetve van is szintén nem gumibetétes lánckerékkel és szintén Jt a lánckerék de minden rendben van vele! Szerintem lazítsd ki a láncot teljesen csattogosra legyen neki nyugodtan egy 50-60mm logása és így próbáld ki a motorod aztán ha megszűnik a hang akkor állítsd be a megfelelő feszességre! De szerintem így a video alapján feszes a láncod!
en is azt gondoltam h vastagabb lanckerek lehet,a gyari gumis az igaz,de en ilyet meg nem hallotttttttttttttttam.pedig mar 5motoromon volt cserelve lanckerek.
akkor csak az van, hogy a lánckerék ér vmihez hozzá. Nekem is cserélve lett, de ilyen hangot nem ad ki. Viszont hagosabb a gyárinál (tolásnál hallom), mert a gyárihoz gumibetét is van.
Vasarnap akkorat mentem .
Elvertem egy busat a hegyen ugy mint a szar
Szerinted nem engedem vissza a gazt?ß
milyen lanckerek ez?es biztos h erre valo?