Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ennyire nem volt hangos, de hasonló hangot produkált. Viszont amiko kivetted üresbe akkor az nagyon fura volt. Még valami daráló hang is hallatszott
En ezt mondtam mar neki,h ez olyan feszesnek tunik,de azt mondta nem.
Tomi nekem a 600 k7-em csinált ilyen hangot mikor elbasztam a lánc beállítást és túl feszes volt illetve a crossmotorom is csinált ugyanilyet amikor szintén túl feszes volt a lánc nekem a 600-on illetve az 1000-en is minusz1 volt fent illetve van is szintén nem gumibetétes lánckerékkel és szintén Jt a lánckerék de minden rendben van vele! Szerintem lazítsd ki a láncot teljesen csattogosra legyen neki nyugodtan egy 50-60mm logása és így próbáld ki a motorod aztán ha megszűnik a hang akkor állítsd be a megfelelő feszességre! De szerintem így a video alapján feszes a láncod!
egyebkent ilyet en soha nem hallotam.kerdezz utana
az lehet mert egy R1utan kell loholnom es hat van fordulat mindig
Vasarnap akkorat mentem .
Elvertem egy busat a hegyen ugy mint a szar
HÁt akkor nem szeret téged az a motor:D:D:D
Többet mar nem forgot ,tehat volt fordulat
Amúgy az idegesít a legjobban, hogy sehol nem találok hasonló problémát a neten.....az ilyen aztán az idegbe visz....
Kusssolj te kis buzi
Szerinted nem engedem vissza a gazt?ß
Azért kell hozzá fordulatszám! Visszaengeded a gázt?
Vedd már le az a rendszámtábla tartót vazzz:D
nekem veszi szépen. milyen olaj van benne?
Mert béna vagy:D:D
egyebkent meg az en motorom nem akarja venni a kupkung nelkuli valtast,3x probaltam es valahogy nem ment.
nekem sem volt meg soha bajom a Jt vel ,nekem bevallt.
Én is JT vettem eddig. Semmi bajom nem volt még vele.
de akkor miért ilyen fost gyárt hozzá a JT? Most kurva ideges vagyok amúgy
Így van JT-t vetem. 15 fogszám.
Nem emlékszem ennyire. JT lánckerék, Agotól szereztem be.
Jt vettel?
en is azt gondoltam h vastagabb lanckerek lehet,a gyari gumis az igaz,de en ilyet meg nem hallotttttttttttttttam.pedig mar 5motoromon volt cserelve lanckerek.
biztos, h erre való. annyi, hogy 1 foggal kevesebb.
És neked is úgy néz ki az első, mint amit linkeltem előbb? Hogy nem peremes belül mint a gyári hanem egybe van az egész?
tenyleg nem ok a dolog.nemtudom mi lehet vele.vidd el a szerelohoz.
milyen lanckerek ez?es biztos h erre valo?
akkor csak az van, hogy a lánckerék ér vmihez hozzá. Nekem is cserélve lett, de ilyen hangot nem ad ki. Viszont hagosabb a gyárinál (tolásnál hallom), mert a gyárihoz gumibetét is van.