Valaki esetleg nem tudja hogy az injektoros fz6 elso fektarcsai jok e az en 2003 as r6omra mert azt tudnek jo arban szerezni nemetorszagbol csak nem merem megvenni amig nem biztos mert sok helyen utana olvastam es valahol azt mondjak jo valahol h nem
tudja valaki mi a kulombseg az 5sl es az rj05 kozott?
lehet hulyeseget kerdezek de amit talaltam tarcsat az 5sl re valo nekem meg rj05 van a forgalmiban,es nem akarok rosszat rendelni
Pont ennyit megy nekem is és nem GPS szerint, hanem pad szerint! Reálisan gyári adatokkal 256-ot ment padon! Tehát -1 +2vel szerintem olyan 225-230-at megy.
ma felhivtam az r6parts.hut hogy erdeklodjek menyi lenne 1 tarcsa az enyemre bontottan es 25e ft akartak erte
Gondoltam megkerdezem hatha van valakinek mert ha nincsen akkor maradnak a haveroknak angliaban es talan valamelyik hoz nekem 1et.
mondjuk meg az sem biztos h kell tacsa holnap derul ki miert yt a fekem eros fekezeskor
Neztem kint amugy lenne 20 ert 2db tarcsa nem pedig 1 25ert.
Hogy is van Magyarorszag igy szeretem
Lehetseges,de nekem inkabb ugy tunik mintha a szele mindig joval hidegebb lenne mint a kozepe. Ertem ezt ugy, ha szerpentinezek, akkor mar 2 kanyar kozt is visszahul erzesre a szele a guminak. Iden mindenkepp probalok mas gumit,aztan lehet rajovok h hulyesegeket beszeltem, es ilyet rakok vissza.
én használtam sokat Pirelli Diablot és nem emlékszem arra, hogy megcsúszott volna a ledöntésnél. Nekem semmi gondom nem volt vele. Lehet arra gondolsz, hogy amikor egy kicsit szögletes lett (autópálya/túra esetén ez elkerülhetetlen), akkor a ledöntés kezdetekor van egy zavaró bizonytalanság, ami egyébként el is tűnik amikor már döntött állapotban van a motor.
Hetvegen vmerre van kedved menni?
Pihi van mindenkitől "elzárva"
A karokat simán ki tudod cserélni,
mindkét karnál egy db csavar van, ennyi,
egy tizes kulcs kell hozzá semmi más
Pók nem látlak mostanában Skype-on, minden ok?
Mennyire kell agysebésznek lenni, hogy lecseréld a fék és kuplungkart? Sok a macera? Nagyon le kell bontani? (szerintem szerelő lesz belőle... )
lehet hulyeseget kerdezek de amit talaltam tarcsat az 5sl re valo nekem meg rj05 van a forgalmiban,es nem akarok rosszat rendelni
elvileg jobbos van.küldök róla képet.kellene e-mail cím.
olyan gond van hogy a km-ora motorozas kozben 0 mutat, vagy nem realis sebeseget... lehet hogy a szenzor meghibasodot?
Az jó lenne ha lenne 1 felesleges
Megköszönném
Gondoltam megkerdezem hatha van valakinek mert ha nincsen akkor maradnak a haveroknak angliaban es talan valamelyik hoz nekem 1et.
mondjuk meg az sem biztos h kell tacsa holnap derul ki miert yt a fekem eros fekezeskor
Neztem kint amugy lenne 20 ert 2db tarcsa nem pedig 1 25ert.
Hogy is van Magyarorszag igy szeretem
nekem van tükröm,csak nem tudom milyen oldali.megnézem holnap.