Nagyon zsír a gép!
Amit tudok, hogy ContiSportAttack-nak ne tévesszen meg az ára, mert annyit is ér. Michelin Pilot Power nagyon jó választás, a 2 komponensű meg még tartósabb is. De ha rendesen akarsz döntögetni akkor Pirelli Dragon SuperCorsa SC1 vagy Pro! Nem eszi meg annyira hamar, de cefet jól tapad és nagyon kontrollálhatóak a határon is! (nekem hátul SC1, elől Pro van, a Mátrában bizonyított, hogy szuper gumma)
Sziasztok srácok. Nemrég sikerült hozzájutnom egy R6-hoz. Abban szeretnék segitséget kérni,h milyen gumit érdemes rá venni szerintetek? Egyenlőre utcán használnám,de azért olyan kéne,amivel nem fèl az ember dönteni. Előre is köszi.
Na ma a viharba volt 1-2 besza-behu! Hatalmas áldás a kipörgésgátló és bekaphatja az aki azt mondja 600asra nem kell! Kiváncsi vagyok 1-2 "profi" hogy oldaná meg, mikor a legkissebb gázreakcióra kifarolna... brutális amit 1 vízátfolyás tud művelni!
Amit tudok, hogy ContiSportAttack-nak ne tévesszen meg az ára, mert annyit is ér. Michelin Pilot Power nagyon jó választás, a 2 komponensű meg még tartósabb is. De ha rendesen akarsz döntögetni akkor Pirelli Dragon SuperCorsa SC1 vagy Pro! Nem eszi meg annyira hamar, de cefet jól tapad és nagyon kontrollálhatóak a határon is! (nekem hátul SC1, elől Pro van, a Mátrában bizonyított, hogy szuper gumma)
Kipufogó R6R-re való?
Az előző videón egyébként Én vagyok az R6-al Börsön, csak manipuláltam a videót ezért nem látszik rajta
Csak neked, BMW orgia: http://youtu.be/vLqyh4Jjs-o
Ráadom a gyujtást, és pár másodperc , vagy csak ha beindítom ?
még1szer köszi! :)
Én télen jégen nyél gázon szoktam menni és nem csúszik
akkkó meg minek