Budaörsön.
Van rá ember csak kíváncsi voltam mennyire számítsak.
Az asszony motorja van egy ismerős szerelőnél de elég lassan készül a kicsike ezért gondolkodom hogy el hozom és viszem máshova,
de még nem biztos.
Azért köszi
jah azt tegnap esta hosszú nap után elfelejtettem h elől -1 lett feltéve, tankolásnál elfelejtettem v páwört tankolni, de a -1 is olyan nyomaték érzetet ad már alulról h komolyan bexarás... viszont eltűnt az a nagy rántás amit 8ezetől produkált... amolyan lineárisabb lett...
Eladó egy első és egy hátsó alumínium JT lánckerék 15/48-as fogszámmal.Zsír új.520-as lánchoz való.Véletlenül ilyet kaptam az 530-as lánchoz. De mivel felraktam a kerékre már nem cserélik ki.A lánc felhelyezése előtt raktuk fel utána vettük csak észre.Ha valakit érdekelne korrekt áron eladom.Új ára 15.000-! Közel féláron megszámítom mivel most vehetek egy 530-as lánckerék szettet is!
Service manual 70Nm-t ír!
Viszont a hátsó lánckerék anyájára meg 150Nm-t ír!? Kicsit sokallom!Én olyan 100-110 Nm-re szoktam húzni!Na erre varrjon valaki gombot!
Szerintem még meglesz :D Az a baj ezzel a dobbal ténleg csak azon szolhat jol amire tervezték mert azon van egy dobb az idomnál én is utanna gondolkodtam mikor már megvettem levettem a hátso dobott megnéztem a moci hangját aztan inkább fel se raktam mondom az a biztos ha uj marad. :S
Van rá ember csak kíváncsi voltam mennyire számítsak.
Az asszony motorja van egy ismerős szerelőnél de elég lassan készül a kicsike ezért gondolkodom hogy el hozom és viszem máshova,
de még nem biztos.
Azért köszi