Tesco-ban is van, asssszem nem volt egy 1000-es, mikor a Golf-ot fújtuk csesnye koromban, mert azt hittem TUNING. Mondjuk minimum 5 LE-vel erősebb lett!
Szóval, Akle miatt egy kicsit alakítani kell a dolgon, de nem lesz probléma. Szerintem 9kor kellene találkozzunk azokkal, akik a Pólushoz jönnek. (Akkor még mindig ráér 8 körül indulni Pestre.)
Kb. fél óra alatt kényelmesen ott vagyunk az Árpád hídnál, ott pedig találkozunk a túloldalon az Eurocenter parkolójában 9:30kor. 10kor pedig találkozunk a solymári Auchannél.
Összegezve, MINDENKI írja meg ma estig, hogy hova jön az alábbi helyszinek közül:
Szevasztok huligánok:) kicsit el voltam havazódva és nem irogattam.. de a lényeg, hogy részemről is rendben van a hétvégi gurulás! lehet jönne egy haverom is 600as hornettel, ha nem nézitek ki..:) Csak annyit fűznék az időponthoz, hogy én sem ragaszkodom a korai keléshez, de délután valszeg nekem is le kell lépnem.. én délbudárol megyek, rakparton... valaki támad ebből az irányból?
Bocsi fiúk a késésért de sajna nem vagyok a gép előtt mostanság, és beköszöntött 1 igen NAGY meló uh nagyon nagy bánatomra a party részemről és bnőm részéről lefujva Pedig nagyon akartunk menni
Cső srácok! Bocs, hogy így az utolsó pillanatban, de eléggé elhavazott voltam az elmúlt 3 hétben, úgyhogy most volt időm visszaolvasgatni.
Sajnos én is kihagyom a bulit, mert egy szög csúnyán átcsapta a gumim oldalfalát (ld. galériám), és a héten nem tudtam rá új gummát szerezni. Na de nektek jó szórakozást, csináljatok képeket és tegyétek fel ide, had irigykedjen a sok szuzis meg zöldséges!
Ui.: délután nézzetek be az arénába, RedBull szimulátor verseny lesz!
1. Pólus Center 09:00 - Zorkán
2. Eurocenter 09:30 - kispok
3. Solymár Auchan 10:00 -
Kb. fél óra alatt kényelmesen ott vagyunk az Árpád hídnál, ott pedig találkozunk a túloldalon az Eurocenter parkolójában 9:30kor. 10kor pedig találkozunk a solymári Auchannél.
Összegezve, MINDENKI írja meg ma estig, hogy hova jön az alábbi helyszinek közül:
1. Pólus Center 09:00 - Zorkán
2. Eurocenter 09:30 -
3. Solymár Auchan 10:00 -
Azért csak összejöttünk páran
Zorkán ma mindent meg fog mondani (időpont, gyülekező helyszín stb...)
Reggel tényleg baromi hideg lesz, de Én már azt sem bánom csak guruljunk.
petii78 lejárt a műszakid nem tudsz ma elgurulni egy vizsgabázisra
Jó éjt mindenkinek!
valószínűsíthető , hogy már így vettem , mert egy ekkora darab nem fér ki sehol , és benne sem volt ....
Sajnos én is kihagyom a bulit, mert egy szög csúnyán átcsapta a gumim oldalfalát (ld. galériám), és a héten nem tudtam rá új gummát szerezni. Na de nektek jó szórakozást, csináljatok képeket és tegyétek fel ide, had irigykedjen a sok szuzis meg zöldséges!
Ui.: délután nézzetek be az arénába, RedBull szimulátor verseny lesz!
Na mi újság? Mi a gond? Jó lett a szűrő?
Üdv.
Felszólítom, ossza ki a pontos helyszínt és időpontot
a hétvégéig még biztos nem áll össze...
ilyen lett :
ddo o csak azert jon hogy lasson jo motorokat is
Polus jó lesz.Majd egyeztetünk.