Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazdmeg Aya, nem mondtad, hogy ekkora a hatalmad... már megmásítasz posztokat is? Tuttira lazitást olvastam először...
nem , Te nem érted ...olvasd csak el még egyszer , hogy mit írt ...
nem azt , hogy az első beletört mindjárt a lazításnál , mert rossz irányba kezdtem tekerni , hanem azt , hogy mindjárt az első beletört a meghúzásnál ...
amúgy sem értem , hogy hogy törhet el a gyertya ...általában a menet szokott kiszakadni a hengerfejből...

ja és tényleg ... az első lánckerék cseréjével kellett volna kezdeni...
Vazze nem érted! Nem lazította, hanem meghúzta.... egyértelműen, az első lánckerék cseréjével kellett volna kezdenie!
rossz irányba ? ? ?

meghúzásnál ? ? ?

abba nem nagyon szokott beletörni semmi , ha lazítják ....
Nekem a 99-02-esé van ... érdeklődd meg hogy jó - e az Neked
és küldöm ...
Rosz irányba csavarta, egyértelmű...
beletört ? ? ? a gyertya? hogy ? ?
nem semmi ilyesmi meg az atom felhosem jar arra.
Akkor most 3 gyertya van benne?
Ok, akkor hétfőn munkaidőben odacsörgök! Már kezdtem azt hinni, hogy a CunamiAtomVihar elvitte a helyett, ahogy olvastam a soraidat...
hello sracok

van sajna 1 rossz hirem ,mindenki aki szallast akart rajtam keresztul foglalni annak fell kell hivni a szallasadot es lebeszelni maganak mert sajna sokan lepattantak mar igy es nem akar kiesest.
annyit beszeltem vele h hanyan lennenk es persze az ar is annyi amenyit irtam sot van kedvezobb is de ez a menete.Bocs a kellemetlensegert

A szam 0626347534 06302942206 platan panzio
Az igen! Irigyellek a túra miatt... én most csak azért imádkozom, hogy ne legyen komoly baja a gépnek!
várjuk a fejleményt....
Ma felkerült az új gumi, na meg lecseréltem az olajat is, de szakad az eső, még nem tudtam kipróbálni. Remélem megszűnik az a hang a kuplung felöli oldalon. Belekerültek az iridium gyertyák, ami jó nagy szívás volt. Az elsőt alig kezdtem meghúzni, máris nyakban beletört. Szerencsére csavarhúzóval finoman ki tudtam hajtani, aztán egy erős mágnessel kihorgásztam A frász jött rám, mert ha jó lesz, holnap megyünk az alpokba 400 Km-es túrára. Remélem most már nem lesz semmi gond
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy kéne nekem 1 2004-es R6-os fesszabályzó!Ha valaki tudna segíteni Írjon már rám pls!Előre is köszi!
nincs ilyen ...
aya!
Már elkönyveltem, hogy halott ügy külön, csak elülső borítást találni a km órára (műanyag és hozzá üveg/plexi), de talán nálad lesz szerencsém.
Nálad van eladó? :]
ja ...

úgy kezdődött , hogy egyel kisebb lánckereket tettem előre...
Aya, te szétkaptad a motorodat és darabokban árulod? Ennyire szar, hogy egybe nem kelt el?
Az bassza meg, de inkább az aksi, mint az elektronika... most szombatig meg fog enni az ideg, még kiderül mi a baja!
szerencséd , hogy nem lett K.O. az aksi..
nekem vannak alkatrészeim ...nemdrágán ....
Dokihoz (Ago) kell vigyem a kicsikémet! Sajnos elbaszódott benne valami és túlságosan nagy lett az étvágya... ma kigyulladt 118 KMnél a tankolás jelző lámpa...a probléma az, hogy csordultig volt töltve előzőleg...tehát 12-13 literes fogyasztás, alacsony fordulatszámú városi közlekedésnél! Valsz f@szok voltunk és nem kötöttük le az aksit és az elektronikát a kipuff hegesztésekor (még nem 100%, hogy ez a baj) és ettől meghülyült az elektronika.

Szerencse az egészben, hogy visszakaptam egy régi kölcsönt, ezért kap egyben egy kis tuningot is...