04 R6 9000-ezre fordulat környékén van egy olyan hang mintha rezonálna valami. Lehetséges, hogy a levegő indukciós rendszer membránja ad ilyen hangot? Tapasztalt ilyet valaki?
Szerintem még a fokozatos visszakapcsolgatás is teljesen felesleges. Behúzod a kuplungot, gond nélkül visszarakod hármasig, majd ráengeded a kuplungot. Ha jól emlékszem ez a Fazer pont 9000-nél kezd el húzni :-)
Heló R6 Funok. 2002-es r6omhoz akarok bukógombát felrakni. Bal oldalon stimmelne a dolog egy rövid közdarabbal feltenni az idom kivágásán. Viszont jobb oldalon kéne egy 10centis közdarab ami esetlegesen elfordulna stb. Egy ötlet arra h idomfaragás nélkül hogy lehetne feltenni precízen a gombát. Köszi
Semmi baja nem lesz
Én alapból hármat rúgok vissza
bár van hogy egyesével pakolom ahogyan Te is mondod
és akár 1esig visszarakom ha épp durvulni akarok.
Mivel elég érdekes a kérdésed ezért annyit még hozzá tennék,
hogy nem árt ha érzed annyira a géped hogy tudd mekkora erővel váltsál
és megfelelően engedd rá a kuplungot is.
Nemrég vettem 2004-es fazert.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire gáz ha mondjuk előzésnél gyorsításhoz vissza kapcsolok fokozatosan 5dikbe aztán 4dikbe és 3dikba úgy hogy felmenejen 8-9ezere a fordulat. Persze gyorsan mondjuk a 2- másodperceként nyomon le a fokozatokat.
Félek hogy rongálja a kuplungot vagy a motort a gyors vissza kapcsolás.
Mennyi olaj ment bele? Szűrővel együtt gondolom! Nincs manual-om! Konkrétan nekem valami 3, valahány liter rémlik, de 2400cm3 van rá írva, plusz a szűrő gondolom 2 dl kb. Pontosan mit ír a manual? 3 litert öntötem bele..........
Ahogy írtam: kézzel beletekertem szorulásig, majd kulccsal felet húzni akartam rajta. De csak akartam, mert volt egy roppanás és kihúzva a gyertyakulcsot csak egy menet nélküli fél gyertya volt benne. Amúgy köszönöm a tanácsokat, olaj csere megoldotta a dolgot, eltűnt az a furcsa hang. Most már csak a láncot hallom és mintha egy kicsit rágva futna. Ezt mikor illik cserélni? Ma meg volt az alpesi túra, 380 km-t gurultunk. Szerencsére semmi gond nem volt, fogyasztás két személlyel, hegymenettel 14liter/ 260 km.
Kint voltam a mai Citadellai guruláson, elképesztően sokan voltak.
Szeretek minden motort de a csopperesek és a robisok egy kicsit idegesítőek voltak most nekem.
Csak telcsi volt nálam így nem igazán volt lehetőségem megfelelő képek készítésére ezért csak pár fotót csináltam, ezt is inkább csak a saját gépemről és a tömegről. Citadella
Viszont sokan fotóztak, videóztak remélem felkerülnek ezek hamarosan valahova.
Városon keresztül a vonulás egész jó volt, forgalom leállítva, piroson, kereszteződéseken keresztül szabadon,
szuper volt csak sokszor feltorlódott a csapat és akkor csak tötymörgés volt.
04 R6 9000-ezre fordulat környékén van egy olyan hang mintha rezonálna valami. Lehetséges, hogy a levegő indukciós rendszer membránja ad ilyen hangot? Tapasztalt ilyet valaki?
Én alapból hármat rúgok vissza
bár van hogy egyesével pakolom ahogyan Te is mondod
és akár 1esig visszarakom ha épp durvulni akarok.
Mivel elég érdekes a kérdésed ezért annyit még hozzá tennék,
hogy nem árt ha érzed annyira a géped hogy tudd mekkora erővel váltsál
és megfelelően engedd rá a kuplungot is.
Nemrég vettem 2004-es fazert.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire gáz ha mondjuk előzésnél gyorsításhoz vissza kapcsolok fokozatosan 5dikbe aztán 4dikbe és 3dikba úgy hogy felmenejen 8-9ezere a fordulat. Persze gyorsan mondjuk a 2- másodperceként nyomon le a fokozatokat.
Félek hogy rongálja a kuplungot vagy a motort a gyors vissza kapcsolás.
Szerintetek?
válaszotokat előre is köszi.
Nincs valakinek valami ötlete R6R-hez leömlőre?Gyárit le akarom bombázni.
Szeretek minden motort de a csopperesek és a robisok egy kicsit idegesítőek voltak most nekem.
Csak telcsi volt nálam így nem igazán volt lehetőségem megfelelő képek készítésére ezért csak pár fotót csináltam, ezt is inkább csak a saját gépemről és a tömegről.
Citadella
Viszont sokan fotóztak, videóztak remélem felkerülnek ezek hamarosan valahova.
Városon keresztül a vonulás egész jó volt, forgalom leállítva, piroson, kereszteződéseken keresztül szabadon,
szuper volt csak sokszor feltorlódott a csapat és akkor csak tötymörgés volt.
Szezonnyitó motoros gurulás
ez van marad a Citadellai
Én pár percre kigurulok.
ezalényeg...