te is egyedül élsz itt fent pesten? legalábbis erre következtetek az olvasottakból.. én B.A.Z megyei vagyok minden rokon ott él tegnap meg is látogattam őket hálisten sikerült moccal menni ugyhogy tegnap én is kimotoroztam magam.
Dobogókő nagyon zsír volt, jó volt a srácokkal gurulni!
Reggel elgurultam az asszonyhoz a világ másik oldalára (na jó csak a duna másik oldalára) és persze hogy menetbe is és jövetbe is szarrá áztam! A végén olyan voltam, mint akit kurvára "meglocsoltak"... elég is volt mára...
hát ez egy kereskedő és elég fasza motorjai vannak és egész jó áron na de majd meglátom minden megvan a vételhez hálistennek úgyhogy már csak a tökéletes motor kellene.. megmondom neked őszintén hogy egész héten Akle motorján gondolkodtam csakhát nemtudom hogy mennyire bonyolult dolog lenne a motorjára hitelt intézni nekem.
Persze időjárásfüggetlen az autom mindig itt van ugyhogy ez is elég lenne ha adna akkora adrenalint mint a motor dehát már nem birom tovább vas nélkül... ez a két év maga volt a szenvedés de már a célegyenesben vagyok ugyhogy kibirom
Ha gondolod gyere velünk.