Jó lesz!
Próbáltátok szétszedni már? Csak mert 15 szegecset találtam összesen, miután szétfúrtam, de csak 12-nek kellene lenni... +3 db volt gratisban a kipuff belsejében.
Köszi még egyszer!
Igen... sőt adunk hozzá még egy 2011-es R6-ot ajndékba, egész évre elegendő üzemanyaggal és gumikkal... Jár még hozzá egy meztelen callgirl, hogy leszopjon, mikor hazaérsz...
Amúgy fékpadozva eladó.... jaaah... fékpadoztuk az előző tulaj motorján. Úgy eladó...
Szia Meki!
Köszi szépen, bár így elsőre soknak tűnik a majdnem 1 liter a 2 szárba! Vettem egy fél literes 10Ws-et gondoltam elég lesz... de akkor így veszek mellé egy 5W-t aztán összekeverem!
Bocsi schtomi de sokat meloztam azt gép elött nem nagyon tudtam lenni meg a hotmailes fiókot nem igen használom. Amugy meg a szirom a tiedre nem lett volna jo megnéztem.
Még egyszer mondom ezek NEM a kínai gagyi alig látszódós lámpák!Yamaha YZF R6 03-05
akril átlátszó illetve füstszínűben elérhető. Megbízhatóságom a ZX-6R topicban tudják hogy megbízható vagyok! Célom nem a vásárlók lehúzása egyszerűen csak az hogy most itt az alkalom minden motoros kolegának!
Bővebb infó: lajos.koves@hotmail.com címen
Az alábbi típusokhoz elérhető még ilyen lámpa:
Suzuki SV 650/1000 03-07
Yamaha YZF R6 2006,2007
Kawasaki Z-1000,Z-750 03-05
Kawasaki 636 03-04
Yamaha YZF R1 04-06
CBR600RR CBR 600 02-06
Kawasaki ZX-10R 04-05
Suzuki GSX-R 1300 98-07
Egy hónap alatt végig be volt kapcsolva még állt a motor. kb 5 másodpercet töltött az aksitöltő, utána átváltott csepptöltésre. Tehát semmit nem fogyaszt.
Próbáltátok szétszedni már? Csak mert 15 szegecset találtam összesen, miután szétfúrtam, de csak 12-nek kellene lenni... +3 db volt gratisban a kipuff belsejében.
Köszi még egyszer!
mindig próbálkozik....
hátha....
Igen... sőt adunk hozzá még egy 2011-es R6-ot ajndékba, egész évre elegendő üzemanyaggal és gumikkal... Jár még hozzá egy meztelen callgirl, hogy leszopjon, mikor hazaérsz...
Amúgy fékpadozva eladó.... jaaah... fékpadoztuk az előző tulaj motorján. Úgy eladó...
fékpadozva 45.000,- ?
A Service Manual-jából,olvastam ki az adatot.Meg én is ennyit tettem az enyémbe,amíg meg volt. :)))
Köszi szépen, bár így elsőre soknak tűnik a majdnem 1 liter a 2 szárba! Vettem egy fél literes 10Ws-et gondoltam elég lesz... de akkor így veszek mellé egy 5W-t aztán összekeverem!
Remélem jó lesz!
Bakker tegnap adtam fel, jó gyorsan odaért!
Meg jött a 2012-es AKRA dobom, egyedi az országban... A cég logo-ja is megváltozott. Aki mást mond, az hazudik!
Köszönöm SaSa, ide ért!
az enyém így néz ki, a célnak megfelel, és közel sem ennyi volt...
Használt Akropovics full kipufogó rendszert: 180.000HUF
Használt Power Commander IIIUSB: 45.000HUF
2. generációs integrált hátsó LED-es lámpák eladóak kihagyhatatlan áron!
15.000ft akciósan!
Még egyszer mondom ezek NEM a kínai gagyi alig látszódós lámpák!Yamaha YZF R6 03-05
akril átlátszó illetve füstszínűben elérhető. Megbízhatóságom a ZX-6R topicban tudják hogy megbízható vagyok! Célom nem a vásárlók lehúzása egyszerűen csak az hogy most itt az alkalom minden motoros kolegának!
Bővebb infó: lajos.koves@hotmail.com címen
Az alábbi típusokhoz elérhető még ilyen lámpa:
Suzuki SV 650/1000 03-07
Yamaha YZF R6 2006,2007
Kawasaki Z-1000,Z-750 03-05
Kawasaki 636 03-04
Yamaha YZF R1 04-06
CBR600RR CBR 600 02-06
Kawasaki ZX-10R 04-05
Suzuki GSX-R 1300 98-07
áá már lekéstem!
csak vicc volt. nem halászom le előled.
Úgy látom nem nagyon kapkodnak az anya és szirmok után :-) 4eFt-ét adok érte.
Elég ciki lenne R6-ot tologatni...
jé sikerült linkelni