Ha előre utalom, akkor azt hiszem 690 Ft a postaköltség, tehát 700 Ft próbálok alkudni...A magyar vér, tudod, nem érzem jól magam, ha beletörődöm egy árba! Viccet félre téve, tényleg 8400 marad a zsebedben...Már nem vagyok Pesten, itthon vagyok a nyugati csücsökben.
Előre utalva postaköltséggel, tokkal, vonóval, csomagolással, kartondobozzal, két puszival, 1 darab egyedi kézfogással és törzsvásárlói kártyával 9000?
Arról nem is beszélve, hogy én megválnék egy ÁGÓ-nál vásárolt pipercross szűrőtől
Kb 3 versenyt futott, azután a szezon végén eladtam a motort (05-ös) és ez, illetve egy lábtartó gazdára vár!
Ez így van, tavaly 16 környékén állt meg a levegőszűrőm, gyári...Akkor 36-ot mondtak a K&N-re, ha jól emlékszem, de ez már nem biztos! Kérdezz rá, 2 gyári árán van egy K&N, meggondolandó! A régi típus sajna nem jó az újakba!
asszem Agonál a pipecross szürö még baráti áron van a Bmc ill K&N hey képest! Csörögj rá ha úgy van! Egy probát megér! :)
Amúgy a levegő szűrőből sem érdemes a gagyibbat venni!
Tudna esetleg segíteni valaki? Ma hívtak a boltból de csak eredeti gyárit tudnak hozni az pedig elég drága. 17600 FT-ba jönne ki.
Esetleg még olyan kérdésem van, hogy a 99-02 közötti R6-os szűrője nem passzol bele? Vagy ez hülyeség
Sziasztok. Nem tudjátok, milyen után gyártott de a gyárival megegyező levegőszűrőt lehet kapni 03-05 közötti R6-ba?
Nem jössz Budapestre?
Arra nem emlékszem, hogy hol laksz?!
Occo, jó
Kb 3 versenyt futott, azután a szezon végén eladtam a motort (05-ös) és ez, illetve egy lábtartó gazdára vár!
Amúgy a levegő szűrőből sem érdemes a gagyibbat venni!
Már elég ki van.
Lecseréltem a dudát a motoron
Olyan hangja lett hogy le fog esni a hajuk ha bejönnek elém
Ő Nekem eddig elég kedvező árakat tudott mondani ...
próba cseresznye ...
Esetleg még olyan kérdésem van, hogy a 99-02 közötti R6-os szűrője nem passzol bele? Vagy ez hülyeség
Sziasztok. Nem tudjátok, milyen után gyártott de a gyárival megegyező levegőszűrőt lehet kapni 03-05 közötti R6-ba?