Ez lehet hogy annyira nem lesz a segítségedre de hátha.
Én meg sem próbáltam kivenni, garázsban állok beszereltem a hátsó ülés alá egy fedeles szivargyújtó aljzatot és erre csatlakoztattam a csepptöltőt.
R6R-esek egy kis segítség kellene!
Ma úgy döntöttem itt az ideje, hogy kivegyem az aksit.
Beindítottam járattam még kicsit aztán mondom kikapom gyorsan.
Ülést levettem, lettem a két vezetéket kiakasztottam azt a gumiszart és a legnagyobb ledöbbenésemre nem jött ki az aksi. mondom ilyen nincs. nézegettem aztán arra jutottam, lehet alulról kell kivenni mert ott van valami kis ajtóka neki.
Lehet én vagyok a balfasz,de ha valaki tudja a megoldás kulcsát az lécci írja meg nekem.
Köszi srácok.
Maradt még a gyárban belőle.... :D Amúgy az indexei is ugyan azok mint az én 2003asomén. Mondjuk a zúj ereggynek is. Úgy voltak vele mint Batman a fülekkel. Nagytételben rendeltek, most meg nem győzik elhasználni. :D
Sajnálhatod. Elég fasza volt, Svéd tényleg kitett magáért. Én személy szerint sajnáltam, hogy Bitti betegség miatt nem tudott eljönni, illetve hogy Talma a szar helyzet miat...
csaba.nyitrai@citromail.hu
ja nem akarnék farigcsálni , pedig ez jó áron lett volna ...
ráadásul itt Bács megyében ...
r6r
de azért köszi a lehetőséget.
Én meg sem próbáltam kivenni, garázsban állok beszereltem a hátsó ülés alá egy fedeles szivargyújtó aljzatot és erre csatlakoztattam a csepptöltőt.
Ma úgy döntöttem itt az ideje, hogy kivegyem az aksit.
Beindítottam járattam még kicsit aztán mondom kikapom gyorsan.
Ülést levettem, lettem a két vezetéket kiakasztottam azt a gumiszart és a legnagyobb ledöbbenésemre nem jött ki az aksi. mondom ilyen nincs. nézegettem aztán arra jutottam, lehet alulról kell kivenni mert ott van valami kis ajtóka neki.
Lehet én vagyok a balfasz,de ha valaki tudja a megoldás kulcsát az lécci írja meg nekem.
Köszi srácok.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...