Sziasztok!
Én még új vagyok, mivel 1 hónapja birtoklom még csak az R6-omat, viszont már most szeretném elkezdeni rendbe rakni szezonra. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen olajat, illetve milyen gumikat ajánlanátok a tapasztalatok alapján? Valamint honnan lehetne hozzá hátsó főfékmunkahengert szerezni akár használtat is, vagy javítókészletet hozzá? Előre is köszönöm a segítséget!
köszönöm,
olaszból hozták, 2002-es, piros fehér fekete,
képeket majd később mert most a soginál áll a nappaliban a gyöngyszem..
Megvannak a manualok, bár a yamahás gyári honlap se kinyomtatni, se lementeni nem engedi a pdf-et, a német honlap r6 club viszont jó.
Most már van user meg service manual is.
Sziasztok,
1 hete vettem egy 2002-es évjáratú, R6 Yamaha-t.
Kérdésem, kérésem az lenne, hogy gépkönyvet vagy service manualt angol/magyar nyelven tud-e valaki elektronikus formában adni, esetleg hol találhatok ilyet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!2008-as az már újabb kivitel szerintem.Olyanhoz is volt de mér elvitték így rendelni tudok 2 hét alatt van itt.2008-as ra ilyen kell.Ha érdekel keress meg mail-ben bali105@t-email.hu vagy 06303210309
Én még új vagyok, mivel 1 hónapja birtoklom még csak az R6-omat, viszont már most szeretném elkezdeni rendbe rakni szezonra. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen olajat, illetve milyen gumikat ajánlanátok a tapasztalatok alapján? Valamint honnan lehetne hozzá hátsó főfékmunkahengert szerezni akár használtat is, vagy javítókészletet hozzá? Előre is köszönöm a segítséget!