max licences délutánok szoktak lenni! Április elsö szombatjával szokott kezdödeni a pálya szezon... Remélem március közepétől lehet majd már motorozni a +15 fokban... :)
Ha úgy van hogy megnézed jön-e belőle valami azért remélem felveszed, hogy nekünk is jó legyen!
Még nekem is van 3 hónap , de lehet kiosonok csak úgy.
De pályázni nem kell forgalomba helyezni . Nem tudom márciusban lehet-e Hringezni.
Zsír fasza! Megjött a kedvem, hogy megnézzem az enyémből jön e láng, de szerintem csak a lakók fejéből jönne... Kikészít ez a hiány.... azon agyalok, hamarabb írassam vissza?! Csak a kurva biztosítás miatt meg kell várjam a Március 23-at, az az évfordulóm... F...U...C...K... (elnézést a hangnemért, de vékony a cérna! )
Rövid, nyitott dob volt! Nagyon szép volt a hangja, csak eladtam, állítólag egy 125-ös CBR-en szolgál most! Vagyis tavaly CBR-re adtam el, hogy azóta mi van vele, nem tudom! A hangja viszont hiányzik...
Szép, jó estét Mindenki!
Szeretem az ilyen embereket, ne aggódjatok! Csucsu, Laci, Ők poénból nyomják. Nézzétek meg a videóimnál, a "valami nem működik" videót! Kommentek olvasása kötelező!
Én ezért nem rakok fel se videót, se képgalériát. Nem csak rózsaszirmot hord össze a szél... Azért fel tudnám rúgni aki azt mondja egy R6-ra hogy szar.
Nyugodtan felteheted a 120/70es gumit. Amik eddig nekem fennt voltak a motoron, egyik sem ért bele a sárvédőbe (Michelin Pilot Power, Pirelli Diablo Superbike, Bridgestone Racing Battlax, Michelin Pilot Slick...).
Én vagyok a málhás fekete szamáron!