Ritkán nekem is előfordul hogy csapkod a kormány, de nem jellemző.
Inkább csak agresszív kigyorsításnál jelentkezett. Nem valami jó érzés
Olyan kormánylengéscsillapító nem létezik ami nem látszik?
A napokban sikerult szereznem kormánygátlot
gondoltam mogosztom veletek.
van valakinek tapasztalata a kormanygátlokkal kapcsolatban,mert en ellege beszartam mikor eloszor becspkodott az eleje
talan meg egy xenon szett jo lenne csak nem szeretnem megfurni a gyari lámpa takarot.
üdv. eladó yamaha r6r 2008-évjárathoz vadonat új eredeti idomgarnitúra, lámpákkal, indexekkel, és stb. ami a képen látszik egybe 270 eft. ugyanitt néhány alkatrész (főleg motor) yamaha r6 99-02 köztihez. 0620/992-4528
Van benne E jelzés de műszakin nem fogadják el mert az indexek között nincs meg a megfelelő távolság.
Mondjuk ha elöl leveszed a vizsgára akkor meg tök mindegy mert nem kell rajta lennie mivel kézzel is tudsz indexelni.
Üdv
Zsu
nekem tetszik rajta az amit a link mutat szerintem 3szor annyi azt a penz meg inkabb ferre teszem egy fiatalabb r6ra
wööhh
Ez a fajta nekem jobban bejön.
De az ára tuti húzósabb.
Amúgy szerintem a gyári megoldások a legjobbak, amikor az alsó kifli alatt van elrejtve...
Ritkán nekem is előfordul hogy csapkod a kormány, de nem jellemző.
Inkább csak agresszív kigyorsításnál jelentkezett. Nem valami jó érzés
Olyan kormánylengéscsillapító nem létezik ami nem látszik?
Mennyibe sikerült megszerezni konzollal együtt?
Üdv.:Nagyi
egy csajtol vettem neki volt a gepen csak most hondas lett es arra nem jo.
gondoltam mogosztom veletek.
van valakinek tapasztalata a kormanygátlokkal kapcsolatban,mert en ellege beszartam mikor eloszor becspkodott az eleje
talan meg egy xenon szett jo lenne csak nem szeretnem megfurni a gyari lámpa takarot.
www.motoros-polo.hu
Nem is néztem, de azt hiszem E jelzés nélküli.
Mondjuk ha elöl leveszed a vizsgára akkor meg tök mindegy mert nem kell rajta lennie mivel kézzel is tudsz indexelni.