az biztos h megtalaljuk mert mi nem vagyunk azok a kamikaze motorosok
Kanyar elott neha fekezunk
Amugy meg en is szokom a motort jovore szeretnek sokat kijarni kakucsra dontogetni.
nem nem solymarol vettem egy rozsadombi srac hozta maganak kintrol de 1 hnappal a forgalomba helyezes utan eladta azt monta hneki ez nem jo r6r kell vagy r1 asszem.
ti merre jartok mocizni?
Valóban sokat számít ha látta már élőben az ember a vasat, de komoly vevő elmegy megnézni a tiédet és mivel nem fogja csalódás érni, ill fogja de pozitív értelembe és ha valóban akar motort venni akkor a tiédet megveszi az biztos.
Egyébként Pók te azért tudod hogy milyen állapotú a gépem mert láttad valóságban nem csak képről. A múltkor láttam egy R6 hirdetést, visongtam magamban... Megkímélt állapot, 12000 km, stb. A km valós, csak a 12000-ből 8 ezret pályán töltött és kétszer törték. Viszont nagyon jól kipofozták... Ismerem a gépet.
Ha egyszer lesz annyi fölösleges pénzem hogy egy fűtött garázsba gyönyörködhessek benne,nem is tudom mi lesz az. Az új 600-as gsxr-t láttátok már? 125 ló-158 kg arány, brembo fékek stb...
Én sem cserélném le a helyedbe...pláne h Amerikában mindent vissza kell vásárolja! az importőr, illetve az el nem adott példányokat pedig visszaküldje a gyárba... komoly gond lehet vele.
Viszont a motor egy gyönyörűség és a 200 ló pedig...
Engem elsősorban a belbecs érdekel nem a külcsín.
Egyébként nálam új szerelem van Kawa ZX10 2011 WOW
Majd pár év múlva benevezek 1re ha addig le nem sodorja valami a trónról.
Szerintem az MV vetekszik a Ducati szépségével. Persze az új F3 szerintem alázza sajnos az összes 600as motor design-ját... Ha igaz, akkor az ára is...
Változó, mikor merre. :) Pl. erre:
http://youtu.be/5zbAnnzG4zk