Nem tudja valaki, hogy milyen izzó van a 2008-as R6R fejidomjába? A leírásba csak annyit találtam, hogy "halogénizzó 12V 55Wx2", de a konkrét típusát, hogy H1,H2... stb. nincs benne.
Nem igazán látom a képről, de gondolom sérült a búra is. Ha igen akkor sajnos nem tudok segíteni, mert én is olyat vettem, aminek be van törve a bal oldala, mert nekem meg a jobbos búra kellett, viszont a lámpatest majdnem teljesen épp. A jobb oldalidomod nem eladó?
Sziasztok!
Még mindig nem tettem le róla, hogy valaki tán megszán és pár napra tud kölcsönadni nekem (majd) pályaidomot... Nem kérném ingyen De hirtelen elég lenne a (pálya) fejidom is, mert ami most fent van, az valami borzalom. Legalább feltűnő szegény...
Köszi
Cic
Mi kéne a lámpából? Nekem van egy sérült, lehet, hogy tudok segíteni. Adee, mennyire sérült a motorod? Ha esetleg a jobbos idomod eladó sorba kerülne, akkor arra vevő lennék!
Ugyan ebben a cipőben járok sajnos. De nekem is a bal oldala sérült, azt mondták ha egy fél bal lámpát lelnék, azt műanyaghegesztővel szépen össze lehetne hozni.
Kollégám vitte el az egyik partnerünkhöz akinek műhelye van vizsgáztat és gumit is szerel.
Majd valamelyik nap bejön és megmondja mennyivel tartozom.
Bár lehet hogy nem fog kérni semmit, ha mégis akkor majd megírom mennyit kért.
Még mindig nem tettem le róla, hogy valaki tán megszán és pár napra tud kölcsönadni nekem (majd) pályaidomot... Nem kérném ingyen De hirtelen elég lenne a (pálya) fejidom is, mert ami most fent van, az valami borzalom. Legalább feltűnő szegény...
Köszi
Cic
Lucas Sinter Racing: 9300HUF/par
2003-as R6-hoz keresek első fékbetétet,csak pályán motorozok tehát nem baj ha verseny!
Tud nekem valaki ilyesmit kis pénzért? Köszi!
Majd valamelyik nap bejön és megmondja mennyivel tartozom.
Bár lehet hogy nem fog kérni semmit, ha mégis akkor majd megírom mennyit kért.
Aztán míg nem tapasztalok semmi negatívumot rajta addig használom.
Az a gyári felettébb jól eltalált gyönyörű rendszámtartótartó egy katasztrófa.
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Holnap pedig vissza pest...