Köszi, meg is rendeltem (azaz eddig csak akartam, mert még megerősítő emailt nem kaptam a regisztrációhoz).
Viszont, szétkaptam az ülést, hogy biztos legyek benne, megfelelő töltőt veszek. Dermedve tapasztaltam, hogy itt is van egy szerszámkészlet. A poén az, hogy már előre nevettem, hogy biztos az impuszkulcsot ide fogják beletenni és nem a farokülésnél lévő szerszámkészlethez. Igazam volt! Hihetetlen, hogy ahhoz hogy le tudd venni az ülést imbuszkulcsra van szükséged, de a kulcsot hozzá, az ülés alá teszik!
Köszi a válaszokat. Akkor nem fogok betojni és hajtom még, ha kigyulladt a lámpa, mert biztos érzéki csalódás... Én szeretem szinültig tölteni, és akkor nem hiszem el, hogy 11 L-nyi fogyasztás után csak 3,5 marad... 2 liter azért elég sok...
A tanksapkának van egy kis válla befelé, szerintem azért nem lehet tele tölteni. Meg ha hozzávesszük hogy a lámpa is csal egy kicsit akkor lehet h meg van a 17,3 L.
Nekem a robimon ugyanez.... Gépkönyv szerint a 7,5L-es tankból 2L a tartalék, gyakorlatilag kb. 4L-nél már gyullad a lámpa. Ja, és soha nem tudod fullra tölteni, mindig marad benn kis levegő. A vicces, hogy mikor addig járatttam, hogy leálljon, betoltam kútra, és addig töltöttem, míg oldalt pici ki nem csordult, olyan 7,1L fért bele, nem több.
Hidegben picit többet eszik (nálam +5-10% kb), és többet is kell járatni, hogy bemelegedjen. No meg esős-párás időben nem megy úgy, mint ahogy nyáron, érezhetően erőtlenebb.
Szerintetek, miért van az, hogy a használati utasítás szerint 17,3 L a tank és mindig kb.10,5-11 L fogyasztás után kigyullad a lámpa? A könyv szerint 3,5 L-nél kellene, de ennyire sokat (3,5-3 L) nem téveszthet. Lehet kissebb a tank? Ilyenkor hidegebb időjárásba tapasztaltátok, hogy többet fogyaszt a motor? Én igen, kb 1,5-2 L a különbség.
Ott kérdezetm már,csak fehérben nincs neki most.Csak szettben.sajnos