visszatenném a régi gyertyákat egy próba erejéig... ha azzal nincs ez a hibajelenség , akkor valamelyik gyertya rossz ....ne tévesszen meg hogy új
illetve visszavágnék a kábelekből pár milimétert, mert a cserénél kicsit megrángathatták ... jártam már így ...
Hali mindenkinek!
Ha valakinek netán valami ötlete lenne a problémámmal kapcsolatban.Most cseréltem gyertyát meg szűrőt takarítottam meg persze olajat cseréltem.Gyertya csere után zsír minden.Szinte alig pőrget az önindító már duruzsól is a gép.Viszont rá egy-két napra kihagy a valamelyik hengerem.Lehet,hogy nem csak egy.Érezni inkább alacsonyabb fordulaton pl.városban 40-50-nel haladva,hogy nem egyenletes.Ki-ki hagyogat.Gyórsításnál nem érezni a rángatást csak azt,hogy nem úgy gyórsúl érezhetően nem úgy megy.A gyertya cserénél mind a 4 gyertyánál ellenőriztem a hézegot.0.6 mm mind.Csak utána raktam be őket.Mi a bánatos nyavaja lehet vele. A fedélzetije nem jelez vissza semmi hibát.És a fogyasztása lement 5.5-re.Pedig azért cibálgatom a szarvát.Ha valaki tud valamit azt megköszönném. Széles utat mindenkinek!
Innen kívánok jobbulást annak a srácnak, aki ma Kecskemét és Jakabszállás között kicsúszott a kanyarban a kaviccsal felhordott úttestről egy piros-fehér R6-al. És részvétem a motor tulajának, aki kölcsönadta azt!
Őrült!
És...még valami...de azt le sem merem írni!
Fékcsöveimmel hogy lesz?